No Mans Sky product
НазадGCONGNOMANSSKYPS4GCONGNOMANSSKYPS4GCONGNOMANSSKYPS4GCONGNOMANSSKYPS4GCONGNOMANSSKYPS4GCONGNOMANSSKYPS4GCONGNOMANSSKYPS4Напред

Описание

ам, високо в космоса те чака цяла една вселена, дишаща, разнообразна и необятно голяма.
Представяме ти иновативна мултиплеър игра, която, моля не бъркай, не е MMO. Чустваш ли се авантюристично настроен? Нямаш търпение да се впуснеш в приключение? Тогава пали двигателя на космическия ти кораб и излитай! Чакаме те на една от 18 446 744 073 709 551 616 -те планети!

Няколко различни галактики, можеш да летиш във всяка една посока и винаги ще има какво да откриеш.
Всяка планета е уникална, неизследвана и генерирана на случаен принцип. Няма начин да попаднеш на едно място два пъти.
Играчите са на много голямо разстояние един от друг. Ще отнеме време, ако искаш да се срещнеш с приятел. Точно както е в истинския живот.
Невероятни животински видове, причудливи растения, непознати скали, от които можеш да взимаш проби. Ала не всичко, което ще откриеш, е приятелски настроено - от агресивни животни, до нападащи роботи и стрелящи по теб космически кораби - ти не си сам в необятния свят на No Man's Sky.
Различен стил на игра - бъди боен пилот, преследвайки космически пирати, бъди изследовател на планети, бъди предател, който помага на врага или пренася контрабнда или бъди учен, който ще направи най - важното откритие в живота си...няколко пъти.
Използвай намерените ресурси по твое усмотрение - продай ги на високи цени или ги използвай, за да усъвършенстваш кораба, екипировката и оръжията си.
Когато откриеш планета, ти я маркираш и изпращаш данните до базата. На планетата вече стои твоето име и може да бъде посетена и от другите играчи.
Не забравяй търговията - тя е основна за набавянето на пари, ресурси и др.
4 различни типа кораби - боен, търговски, изследователски и научна станция, като всеки кораб притежава уникални оръжия, хипер двигатели и оборудване. Всяка основна част може да бъде усъвършенствана.
В инвентара си разполагаш с всичко необходимо за изследователска мисия на непозната, извънземна планета. Когато кацнеш, можеш да тичаш, скачаш, плуваш или да използваш джетпак.
4 различни извънземни раси, които са неигрови. Те разполагат със собствен език, който се отключва, намирайки писмеността им. А самите извънземни раси са разделени на много фракции, които ще взаимодействат с теб по всякакъв начин. Разполагаш ли с нерви и търпени да научиш езика им?
Едно число, казващо всичко. Представяме ти внушителния брой на планетите в играта: 18 446 744 073 709 551 616 !


Виж още Игри за Конзоли Hello Games

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Survival
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+

Свързани продукти и тагове: