No Mans Sky Special Edition product
НазадGCONGNOMANSSKYSEPS4GCONGNOMANSSKYSEPS4GCONGNOMANSSKYSEPS4GCONGNOMANSSKYSEPS4GCONGNOMANSSKYSEPS4GCONGNOMANSSKYSEPS4GCONGNOMANSSKYSEPS4Напред

No Mans Sky Special Edition, за PS4

  • Безплатна доставка
159.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Лимитираното издание на No Man's Sky съдържа:

Специална метална кутия и играта No Man's Sky
Книга с артове от играта (48 страници)
Ексклузивен комикс
Допълнително дигитално съдържание
Динамична тема за PlayStation 4


Вдъхновена от класическите научни фантастики и непреодолимото чувство за приключения и въображение, Hello Games представят една игра с безпрецедентен мащаб и огромна амбиция. Заглавието ще ти предостави възможността да опознаеш една безкрайна вселена, където да откриеш уникални и невиждани до момента планети и форми на живот.

Мистерията се крие в центъра на галактиката, неустоим импулс, който те въвлича в едно епично пътешествие, за да откриеш истинската същност на космоса. Твоето пътуване ще бъде изпълнено с опасности, ще се натъкнеш на враждебно настроени същества и свирепи космически пирати - за да оцелееш ти ще трябва да се подготвиш из основи, подсилвайки своя кораб, костюм и оръжия.

Независимо дали избереш да се сражаваш, търгуваш или проучваш, всяко твое решение може да доведе до последствия и да оформи твоето пътуване, докато се впускаш все по-дълбоко в No Man's Sky.

Изследвай една вселена от възможности - С над 18,446,744,073,709,551,616 (18 квинтилиона) възможни планети, процедурно генерираната галактика в No Мan's Sky предлага на играчите една несравнима възможност да откриват светове, който никой не е посещавал до момента.
Изгради своя собствен път до центъра на галактиката - Без значение дали се смяташ за търговец, откривател или боец, няма никакво ограничение в това как би играл No Man's Sky.
Сподели твоите открития - Всеки започва играта в края на една неизследвана галактика.
Космически битки в огромен мащаб - Създавай си врагове или печели съюзници, включвайки се в битки между фракциите окупирали галактиката.
Изтъргвай твоя път през галактиката - Насилието не е единствения начин за успеха ти.
Очаква те една социална галактика - Галактиката е живо, дишаща място, с търговски конвои, пътуващи между звездите, пирати, полицейски и военни кораби, както и планети гъмжи от живот.


Виж още Игри за Конзоли Sony

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Survival
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+

Вземи на изплащане