Nippon ECK-7616W product
SCCRDNIPPONECK7616W2050013SCCRDNIPPONECK7616W2050013

Nippon ECK-7616W, терминал с четец и клавиатура, цинков корпус, открит монтаж, до 2000 карти, водоустойчив

  93.55 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Nippon ECK-7616W

  ЕСК-7616W е самостоятелен терминал с четец и клавиатура за контрол на достъп, който е специално проектиран против вандали и крадци. Използва IP68 стандарт - подходящ за работа при тежки климатични условия. Контролерът предлага и управление на входна врата с индивидуален за всеки потребител код. Той има капацитет за 2000 карти, гривни или чипове тип ключодържател.

  Дизайн и надеждност
  Системите за контрол на достъпа на Nippon следват последните технически иновации, за да предложат надеждност и сигурност за всеки дом или офис. R&D отделът ни следи най-новите тенденции в техническото изпълнение и дизайна на домофонните системи и системите за контрол на достъп. Така нашите клиенти могат да са сигурни, че получават винаги най-доброто решение, изцяло съобразено с техните предпочитания и нужди.

  Сигурност и функционалност
  Основната цел при разработването на системи за контрол на достъпа Nippon е осигуряването на сигурност и безопасност за всеки дом, семейство, офис или сграда. Автоматичното прекъсване на разговор след определен период от време гарантира, че системата никога няма да бъде блокирана от абонат, забравил домофона си отворен. Всеки клиент притежава свой собствен канал за разговор, за да защити поверителността на разговора, както и намесата на чужди лица в него.


  Управление на входната врата
  Управлението на входната врата е незаменима функция за всеки домофон, защото гарантира и повишава сигурността. Системата действа чрез управление /отключване и заключване/ на електронна брава с високо ниво на сигурност и пожарна безопасност. Използването на домофони Nippon ви осигурява пълен контрол върху достъпа до дома ви. Кой и кога има достъп до вашия дом определяте само и единствено вие! Замяната на старите патрони с нови, високотехнологични заключващи механизми и употребата на магнитни (RFID) карти и чипове осигурява много високо ниво на охрана на вашата сграда, като едновременно предлага няколко пъти по-дълъг период на употреба в сравнение с конвенционалните такива.

  Лесен и сигурен монтаж
  Системите за контрол на достъпа на Nippon са проектирани така, че да са удобни за монтаж на всеки обект и сграда. Икономичното и непретенциозно окабеляване, както и възможността за скрит и открит монтаж са основа в разработването на системите.

  Перфектно допълнение със система за контрол на достъпа
  Домофонните системи на Nippon са предвидени да предоставят максимален комфорт и сигурност, когато се използват в комбинация със специално разработените системи за контрол на достъп. Двете системи позволяват управление на електронно заключване както от всеки апартамент, така и от всеки вход на сградата посредством уникална RF карта, чип или код в зависимост от предпочитанията на клиента. Контролерите от продуктовата гама за контрол на достъп разполагат със софтуер, позволяващ им да получават данни за състоянието на вратата, да задействат аларми или да предотвратяват злонамерени действия към тях.

  Общи
  Вид: Самостоятелен контролер
  Материал: Цинков корпус
  Оперативна честота:125 kHz
  Водоустойчивост:Стандарт IP68
  Поддържа до:2000 карти

  Функции
  Администраторски код:Да
  Управление на електронна брава:Да
  Звукова индикация:Да
  Светлинна индикация:Да
  Контакт NC:Да
  Контакт NO:Да
  Изтриване на потребители чрез: Код
  Регистрация на потребители чрез: Код

  Технически
  Програмиране: Чрез клавиатура
  Дистанция на прочитане:10 - 50 мм
  Работно напрежение:DC 12V ± 10%
  Работен ток:60 mA
  Време за отваряне на врата:0 - 99 секунди
  Монтаж: Открит монтаж
  Размери:135 x 58 x 26 мм


  Виж още Четци Nippon

  Технически характеристики

  Тип:  За външен монтаж