Nippon ECK-03 product
SCCRDNIPPONECK032040010

Nippon ECK-03, терминал с четец, за вграждане, алуминиев, управление на електронна брава, дистанционно управление, до 4000 карти

  87.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Nippon ECK-03

  ECK-03 е самостоятелен контролер и четец на безконтактни карти от серията за контрол на достъп на Nippon. Той има капацитет за 4000 безконтактни карти, гривни или чипове тип ключодържател. Съвместим е с всички предлагани домофонни системи на марките Nippon и Farfisa.

  Четец на магнитни (RFID) карти и контролер
  С изключение на редки случаи, когато това е наложително от гледна точка на специални работни условия, контролерът и четецът на магнитни (RFID) карти са обединени в едно устройство. На всеки потребител, който ще има достъп, се предоставя персонална магнитна (RFID) карта, която от своя страна се регистрира към контролера. Само и единствено регистрираните карти имат достъп до сградата.

  Дизайн и надеждност
  Системите за контрол на достъпа на Nippon следват последните технически иновации, за да предложат надеждност и сигурност за всеки дом или офис. R&D отделът ни следи най-новите тенденции в техническото изпълнение и дизайна на домофонните системи и системите за контрол на достъп. Така нашите клиенти могат да са сигурни, че получават винаги най-доброто решение, изцяло съобразено с техните предпочитания и нужди.

  Управление на входната врата
  Управлението на входната врата е незаменима функция за всеки домофон, защото гарантира и повишава сигурността. Системата действа чрез управление /отключване и заключване/ на електронна брава с високо ниво на сигурност и пожарна безопасност. Използването на домофони Nippon ви осигурява пълен контрол върху достъпа до дома ви. Кой и кога има достъп до вашия дом определяте само и единствено вие! Замяната на старите патрони с нови, високотехнологични заключващи механизми и употребата на магнитни (RFID) карти и чипове осигурява много високо ниво на охрана на вашата сграда, като едновременно предлага няколко пъти по-дълъг период на употреба в сравнение с конвенционалните такива.

  Лесен и сигурен монтаж
  Системите за контрол на достъпа на Nippon са проектирани така, че да са удобни за монтаж на всеки обект и сграда. Икономичното и непретенциозно окабеляване, както и възможността за скрит и открит монтаж са основа в разработването на системите.

  Общи
  Вид: Самостоятелен контролер
  Материал: Алуминий
  Оперативна честота:125 kHz
  Поддържа до:4000 карти

  Функции
  Администраторски код:Да
  Управление на електронна брава:Да
  Звукова индикация:Да
  Светлинна индикация:Да
  Контакт NO:Да
  Дистанционно управление:Да
  Изтриване на потребители чрез: Код
  Регистрация на потребители чрез: Код

  Технически
  Програмиране: Чрез дистанционно
  Инфрачервена модул. честота:38 kHz
  Дистанция на прочитане:10 - 50 мм
  Работно напрежение:12 - 18 V
  Работен ток:100 mA
  Статичен ток:≤27 mA
  Време за отваряне на врата:1 - 5 секунди
  Монтаж: Вграждане
  Размери:128 x 108 x 42 мм


  Виж още Четци Nippon

  Технически характеристики

  Тип:  За вътрешен монтаж