Nippon ECK-002 product
SCCACNIPPONECK002

Безконтактна RF карта Nippon ECK-002, тип гривна, магнитна, 125 kHz, 100 000 прочитания

  4.08 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Nippon ECK-002

  Безконтактна RF карта – гривна Nippon ECK-001 е съвместима с предлаганите четци за безконтактни карти и чипове. Забавна, удобна и сигурна за носене от деца. Предалага се в различни цветове.

  Магнитни (RFID) карти
  За по-голямо удобство, на пазара се предлагат магнитни карти и под формата на ключодържател. Така те се закачат на връзка ключове и са винаги на сигурно и удобно място. Всяка карта (ключодържател) е лазерно гравирана с уникален сериен номер. Така загубени карти (ключодържатели) могат да бъдат изтрити от системата, а на притежателите им да бъдат раздадени нови. Изборът се допълва и от различните цветове, в които се предлагат картите и ключодържателите.

  Управление на входната врата
  Управлението на входната врата е незаменима функция за всеки домофон, защото гарантира и повишава сигурността. Системата действа чрез управление /отключване и заключване/ на електронна брава с високо ниво на сигурност и пожарна безопасност. Използването на домофони Nippon ви осигурява пълен контрол върху достъпа до дома ви. Кой и кога има достъп до вашия дом определяте само и единствено вие! Замяната на старите патрони с нови, високотехнологични заключващи механизми и употребата на магнитни (RFID) карти и чипове осигурява много високо ниво на охрана на вашата сграда, като едновременно предлага няколко пъти по-дълъг период на употреба в сравнение с конвенционалните такива.

  Общи
  Вид: Магнитна карта
  Материал: Силикон
  Оперативна честота:125 kHz
  Брой прочитания:100000 пъти

  Технически
  Дистанция на прочитане:10 - 50 мм


  Виж още Контрол на достъп аксесоари Nippon

  Технически характеристики

  Тип:  Карта /RFID/