Nillkin CP+ Tempered Glass Xiaomi Mi 8 Lite product
НазадPROTFNILLKINXI382PROTFNILLKINXI382PROTFNILLKINXI382PROTFNILLKINXI382PROTFNILLKINXI382PROTFNILLKINXI382PROTFNILLKINXI382PROTFNILLKINXI382Напред

Описание

Изработено от AGC стъкло внесено от Япония. Обработено с модернизиранатехнология за триизмерни и извити повърхности. Нашият 3D стъкленпротектор покрива целия ви екран и перфектно се слива с телефона Ви.Прецизно създаден за извития екран на телефона ви. Предоставя пълназащита от екрана от край до край.
Стъклото след обработка с високатемпература добива твърдост 9H. Това прави повърхността почти невъзможназа надраскване, дори и с остър предмет.  Подобреното олеофобнопокритие, което осигурява защита от оставяне на пръстови отпечатъци иустойчивост на замърсяване с мазнини.

Протектора филтрира UV лъчи иподдържа 3D докосване. Предавателната способност на светлината на HDпокритието е до 99,9% след обработката против отблясъци и няма дазабележите разлика в яркостта и цвета на екрана. Стъклото е само 0.33мм. тънко. Лесно за инсталиране и не оставя мeхурчета.
Виж още Защитно фолио Nillkin

Технически характеристики

Съвместимост:  Xiaomi
Съвместимост Модел:  Mi 8 Lite

Свързани продукти и тагове: