Newline Interactive Inc. TRUTOUCH TT-6516UB product
MNSPNEWLINEINTERACTIVETT6516UBMNSPNEWLINEINTERACTIVETT6516UB

Описание

Newline Interactive Inc. TRUTOUCH
TT-6516UB


NEWLINE TRUTOUCH TT-6516UB e комбинация от висококачествен LCD дисплей с LED подсветка и интерактивна дъска. Лесната инсталация, интуитивното управление (Android) и ниската стойност на притежание (ТСО) го правят идеалната алтернатива на традиционните интерактивни дъски, а също и перфектния инструмент за бизнес презентации.

- Работете съвместно с всеки, независимо от устройството или операционната система, която ползва.
- Ultra-High Definition резолюция за ненадмината яснота на образа.
- Андроид системата позволява дисплея да бъде едновременно свързан с локалната мрежа и защитен от неоторизиран доспъп, когато имате гости.
- Просто нанасяйте коментари и рисувайте върху изображения и други приложения, без необходимост от сваляне и инсталиране на допълнителен софтуер.
Пренесете съвместната работа на следващо ниво с един впечатляващ дисплей.

TRUTOUCH серията от Ultra-HD LED мулти-тъч дисплеи е предназначена за увеличаване на производителността във всички сфери.

Опитайте работни срещи и презентации върху дисплей, който предефинира яснотата.
Всички TRUTOUCH модели са с Ultra-HD резолюция. LED подсветката на дисплея подсигурява най-контрастните и чисти изображения, които да демонстрират Вашите иновации. Когато става дума за завладяващо представяне, TRUTOUCH е верния избор.

Тъч дисплей, какъвто не сте виждали.
TRUTOUCH дисплеите реагират по същия начин като смартфоните и таблетите, така че можете да тапвате, увеличавате, превъртате и взаимодействате по същия начин, както го правите с устройствата, които ползвате ежедневно. С мулти-тъч технологията в по-голям мащаб TRUTOUCH дисплеите позволява няколко члена на екипа да работят на екрана едновременно.

Взаимодействие без ограничения.
Няма нужда да се тревожите за счупени електронни писалки, празни батерии или изгубени стилуси. TRUTOUCH интегрира цялата технология в дисплея, така че той е единственото, което Ви е необходимо за продуктивна среща. Ако искате можете да ползвате включените пасивни стилуси или можете да пишете, рисувате и взаимодействате с пръст.
Богати възможности за свързване.
Всеки TRUTOUCH модел е с множество HDMI, USB, и A/V входове, също и компонентни връзки за микрофони, високоговорители и мултимедийни плейъри.

На кръстопътя на технологиятa и дизайнa.
TRUTOUCH е оптимизиран за безпроблемна работа с награждавания софтуер на Newline IdeaMax. IdeaMax прехвърля продуктивността на друго ниво и дава живот на идеите Ви.

Всичко е въпрос на външен вид.

Елегантният дизайн на TRUTOUCH изглежда страхотно във всяко едно помещение, за да се подобри Вашия имидж, да се увеличи самочувствието на служителите, и да покаже на Вашите клиенти, че сте готови да изведете бизнеса в следващото поколение.

Size- 65"
Display Area- 1428.5*803.5mm
Weight- 43 kg
Resolution- 3840 x 2160
Touch Points- 10 Points Touch
Touch Sensor- IR
Mounting- Wall-mounted/Stand


Виж още Специализирани Монитори Newline Interactive Inc.

Технически характеристики

Екран размер:  65" (165.1 cm)
Тип:  Дисплей

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: