Navman 5000 LM FULL product
EGPSNAVMAN500LMFULLEGPSNAVMAN500LMFULL

Описание

Navman 5000 LM

Новата продуктова гама GPS- и Navman
Навигацията Navman 5000 LM FEU е интуитивна и лесна за използване. Тя ще ви отведе бързо до избраната от Вас дестинация.

Технологията IQ Routes™ събира информация в реално време, за да предложи най- подходящия маршрут. Подобрената функция LearnMe Pro™ следи стилът Ви на шофиране, за да избере пътя според Вашите предпочитания.

Актуализация на картите до живот
Данните за пътната обстановка се променят непрекъснато. Вече няма да се налага да се притеснявате за промените в пътната обстановка, защото ще получавате безплатна актуализация на картите през целият жизнен цикъл на устройството Navman до 4 пъти в годината.

Предупреждение за радари
Устройствата Navman вече се предлагат с вградени в паметта база данни за местоположението на пътни камери. За моделите Navman 5000 LM FEU тази функция е безплатна през първите 3 месеца.

SmartRoutes™ и LearnMe™Pro
Технологията, използвана за оптимизиране на изчислените маршрути SmartRoutes™ използва база данни с информация, събрана от милиони шофьори и има способността да наблюдава и да запазва информации за стила на шофиране на водача, като предлага персонализирани пътища в зависимост от вашите предпочитания (LearnMe Pro™).

Избор на лента
С помоща на Lane Guidance™, вие винаги ще бъдете в правилната лента за завой, което е много полезно в натоварен трафик в днешно време. Приложението Spirit разполага с реалистичен 3D изглед на разклоненията, които съответстват на основните пътни знаци. Това ви дава повече време да се ориентирате и предвидите, това което следва след дадено кръстовище или изход.

Интересни точки
Благодарение на предварително инсталираните интересни точки(POI) като магазини, ресторанти, хотели, бензиностанции, банкомати, клубове, летища, гари и т.н. можете лесно да намерите желаната от вас дестинация при нужда.

Режим пешеходец
Идеален за вашите екскурзии. Сега можете да опознавате и да се ориентирате безпроблемно на непознати места, докато се разхождате пеша.

Планирай пътуването си
Navman идва с мощен Trip planner, който ви позволява комфортно да планирате пътувания на домашния си компютър чрез NavDesk или директно на устройството, където можете да зададете няколко точки, да дадете приоритет за оптимизирани маршрути, като има възможност за предварителен преглед на маршрута в режим на симулация.

Помощ при паркиране
Тази функция показва списък на паркинги в радиус от 1 км и е изключително полезна, когато се намирате на непознато място.

Карти на цяла Европа – Full Europa Tele Atlas®
Списък с предварително инсталирани карти на: Албания, Андора, Австрия, Белгия, Беларус, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чешката република, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гибралтар, Гърция, Холандия, Ирландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Македония, Малта, Великобритания, Молдова, Монако, Черна гора, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сан Марино, Сърбия, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Турция, Украйна, Унгария, Ватикана.
* Покритието е различно за всяка държава

Слот за MicroSD карта
Разширете паметта на вашето устройство като добавите MircoSD карта.
Touch Screen 5,0’’/12,70 cm

Щедрият размер на дисплея на устройството ще ви помогне да разглеждате по-подробно маршрута, избягвайки по този начин задънени улици и внезапни промени в посоката на движение

Hardware
Processor type Mstar 800 MHz
GPS Chipset High performance SE4150L
Touchscreen
Color display yes
Display resolution 480 x 272
Display size 12.7cm (5")
Width (mm) 135
Height (mm) 86
Depth (mm) 14
Weight (gr) 160


Software
Lifetime Map Updates
Road Speed limit information
Spoken street names (TTS)
Lane Guidance
SmartRoutes™
3D Junction Views
LearnMe Pro™
Pedestrian Mode
Trip planner
Near Me
Find My Car
Tunnel guidance
Truck Mode Optional (1 Month Free Trial)

http://www.navman.com/en/5000-lm.htm


Виж още GPS Навигатори Navman

Технически характеристики

Тип:  Автомобилнa
Екран размер:  5" / 12.7 cm
Операционна система:  ОС на производителя
Свързаност:  USB
Особеност:  Няма
Карта:  Европа

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: