Natural Doctrine  product
НазадGCONGNISAMERICANNATURALDOCPS4GCONGNISAMERICANNATURALDOCPS4GCONGNISAMERICANNATURALDOCPS4GCONGNISAMERICANNATURALDOCPS4GCONGNISAMERICANNATURALDOCPS4Напред

Описание

Ако си фен на стратегическите рпг-та, тази игра ще подложи на изпитание уменията ти като завоевател и войн срещу злото.

Незнайни зверове бродят в безкрайната мрежа от тунели и мини в околията на града Feste. Както опитни приключенци, така и новаци излагат на риск живота си, бродейки из дълбините на мините, за да събират безценния материал Плутон (Pluton).
Навлизайки все по- навътре в галериите, бързо ще установиш, че нещата може би са по- злокобни, отколкото си си представял. Нова, непозната заплаха дебне в дълбините. Ще ти трябват прецизни умения и стратегия, за да я победиш.

*Забележка: За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен PlayStation Plus абонамент.

Single & multiplayer modes: Играта предлага режим за един играч, както и мултиплейър такъв: кооператив или срещу противник. Имаш възможност да играеш и с раси, различни от човешката.
Across the platforms: Играта е кросплатформена - сподели с приятелите си забавлението, независимо дали тяхната конзола е PlayStation 3, PlayStation 4 или PlayStation Vita.
Exciting large-scale battles!: Ситемата за битки е широко развита, разполагаш с голям брой приятели и неприятели, разпределени едновременно по бойното поле.
Dual-Voices: По твое усмотрение - озвучението на играта може да бъде на японски или на английски!


Виж още Игри за Конзоли NIS America

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  RPG
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Свързани продукти и тагове: