Natural Doctrine product
НазадGCONGNISAMERICANNATURALDOCPS4GCONGNISAMERICANNATURALDOCPS4GCONGNISAMERICANNATURALDOCPS4GCONGNISAMERICANNATURALDOCPS4GCONGNISAMERICANNATURALDOCPS4Напред

Natural Doctrine, за PS4

 • Марка: NIS America
 • Код: GCONGNISAMERICANNATURALDOCPS4Natural Doctrine, за PS4
 • Модел: Natural Doctrine
 • Код на производител: PL27275
 • Налично във външен склад
  39.55 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Ако си фен на стратегическите рпг-та, тази игра ще подложи на изпитание уменията ти като завоевател и войн срещу злото.

  Незнайни зверове бродят в безкрайната мрежа от тунели и мини в околията на града Feste. Както опитни приключенци, така и новаци излагат на риск живота си, бродейки из дълбините на мините, за да събират безценния материал Плутон (Pluton).
  Навлизайки все по- навътре в галериите, бързо ще установиш, че нещата може би са по- злокобни, отколкото си си представял. Нова, непозната заплаха дебне в дълбините. Ще ти трябват прецизни умения и стратегия, за да я победиш.

  *Забележка: За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен PlayStation Plus абонамент.

  Single & multiplayer modes: Играта предлага режим за един играч, както и мултиплейър такъв: кооператив или срещу противник. Имаш възможност да играеш и с раси, различни от човешката.
  Across the platforms: Играта е кросплатформена - сподели с приятелите си забавлението, независимо дали тяхната конзола е PlayStation 3, PlayStation 4 или PlayStation Vita.
  Exciting large-scale battles!: Ситемата за битки е широко развита, разполагаш с голям брой приятели и неприятели, разпределени едновременно по бойното поле.
  Dual-Voices: По твое усмотрение - озвучението на играта може да бъде на японски или на английски!


  Виж още Игри за Конзоли NIS America

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти и тагове: