Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Collection product
НазадGCONGULTIMATENINJASTORMCOLEPS3GCONGULTIMATENINJASTORMCOLEPS3GCONGULTIMATENINJASTORMCOLEPS3GCONGULTIMATENINJASTORMCOLEPS3GCONGULTIMATENINJASTORMCOLEPS3GCONGULTIMATENINJASTORMCOLEPS3Напред

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Collection, включва игрите : 1, 2 и 3 Full Burst, за PS3

  59.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Пакетът съдържа:

  Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 1
  Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2
  Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst
  ​Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 1

  Развивайки съревнователния боен екшън от поредицата Ultimate Ninja, NARUTO: Ultimate Ninja STORM ви позволява да се биете в напълно триизмерно през огромни околни среди. Ще освобождавате мощни джуцу атаки, ще изпълнявате акробатични маневри и дори да бягате по стени и над водата, докато се състезавате с опонентите си за нинджа надмощие. Можете да персонализирате бойния си стил и да наемате до двама помощни герои. Всеки герой в играта е в състояние да даде воля на Пробуждане способностите си при определени обстоятелства, прибавяйки нови черти на характера и таланти към впечатляващия нинджа списък на играта, включващ 25 популярни персонажа от анимационния сериал. NARUTO: Ultimate Ninja STORM осигурява съревнователните мултиплеър битки на до двама играчи. Позволявайки ви да се потопите в света на Наруто, играта представя изучаване на Селото скрито в листата и Гората на смъртта. Можете да претърсите всеки инч от тези емблематични околни среди, да изпълните над 100 уникални мисии, да събирате ценни свитъци и да общувате с останалите герои от анимационната поредица Наруто. Вкарвайки допълнително разнообразие в състезателните битки, тези мисии включват надбягвания, специални доставки и широкомащабни битки срещу внушителни опоненти. Извличайки предимствата на оригиналния графичен енджин от следващо поколение, NARUTO: Ultimate Ninja STORM използва приятни за окото анимации, впечатляващи визуални детайли и развита система за изразяване на емоции чрез лицеви мимики, за да пресъздаде графики с висока резолюция за PLAYSTATION 3, които надхвърлят ръчно рисуваната анимация. Тази нова технология, пресъздаваща околните среди, героите и ефектите от хитовия сериал, ви позволява да се превърнете в част от света на Наруто, както никога преди.

  Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2

  Разработена от известното японско студио CyberConnect2, NARUTO Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 отвежда играчите през историята Naruto Shippuden, придържайки се плътно към анимето с очарователни обрати в разказа, експлозивна нова бойна система, удивителни визуални ефекти, богати нови околни среди за изследване, оригинално японско озвучаване и почти неограничен брой елементи за отваряне и пауър ъпи за шеметен боен екшън. Вие трябва да си изберете правилните спътници, които ще се бият рамо до рамо с вас и ще ви дадат по-голям шанс за победа, заедно с тях ще извършвате експлозивните Team Special Techniques, за да сразите опонентите си. В играта ще се сблъскате с много престъпници от Акацуки, а удивителен обрат в историята дори ще ви разкрие Саске облечен в костюм на Акацуки. Докато в повечето истории има две гледни точки, в NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 те са три. Придържайки се към сюжета на NARUTO SHIPPUDEN, играта разполага със задълбочен тристранен режим, в който вие живеете различно чрез Наруто, Саске и Джирая. С повече от 40 герои, от които да избирате, участието в по-големи и по-епични битки с босове никога не е било толкова експлозивно. Играта предоставя и нова, подобрена система Support Character, която позволява на играчите да свързват джуцу за яростни нинджа наказания и споделени бонуси според стратегическото избиране на съюзник. За да предостави истинско върховно преживяване, NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 ще предлага разнообразни онлайн добавки, с които можете да подобрявате уменията си или да побеждавате нинджи от целия свят.

  Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

  Четвъртата велика нинджа война продължава.

  NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM 3 е претърпяла пълна промяна за FULL BURST завръщането си! В допълнение към огромното количество подобрения идва и дългоочакваната глава, в която Саске (Sasuke) и Итачи (Itachi) се изправят срещу Кабуто (Kabuto) в наелектризиращ сблъсък.

  Допълнителна глава: След като най-сетне се освобождава от контрола на Кабуто, Итачи възнамерява да открие тайната на забраненото джуцу Съживяване. Дали съюзът Учиха (Uchiha) със Саске ще може сам да се справи с това?
  Нов герой, с когото да играете: Кабуто вече е достъпен в режим versus. Използвайте силата му и побеждавайте съперниците си онлайн и офлайн.
  100 нови мисии: Впуснете се в цяла нова серия от мисии, много от които със свои уникални и предизвикателни цели.
  38 допълнителни костюма: облечете персонажите си в колекция от 38 костюма от NARUTO Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 DLC паковете.


  Виж още Игри за Конзоли Bandai Namco

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+