NBA Live 15 product
GCONGEANBALIVE15ONEGCONGEANBALIVE15ONEGCONGEANBALIVE15ONEGCONGEANBALIVE15ONE

NBA Live 15, за XBOX ONE

 • Марка: EA Games
 • Код: GCONGEANBALIVE15ONE
 • Модел: NBA Live 15
 • Код на производител: 27013
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  С повече от 500 основни геймплей подобрения, NBA Live 15 ще те зарадва с вълнуваща и истинска баскетболна игра. Обновената визуализация ще те срещне очи в очи с най- големите звезди на терена. Наслади се на дълбочината на израженията, на реалистични движения, на възможността за автентично разиграване в реално време, както и на красотата на забивките. В добавка ще разполагаш с постоянно актуализирано съдържание на играта, благодарение на Live’s Synergy .

  Светлини...камера...екшън! – Нови, подобрени визуални ефекти, голямо разнообразие на реалистични модели, които изпитват истински емоции и те потапят в светлината на прожекторите.
  Реалистични движения – над 100 нови анимации, които позволяват на непредсказуемите и изненадващи ситуации да се случат. Отбелязването на точки вече става благодарение на разиграването в реално време, на физиката ти, на 3 пъти повече вариации за забивки и покриване на терена.
  Интуитивно управление – дрибъл, стрелба, преминаване, покриване – спортните симулации никога не са били толкова удобни за управление. Включена е изцяло нова система, изградена от три определящи фактора за движение в реално време, която те учи как да подобриш уменията си на терена и как да отбелязваш точки.
  Адекватен изкуствен интелект и внезапна промяна на играта – изцяло обновеният изкуствен интелект кара всичките десет играча на терена да се движат целеустремено и да реагират според новата ситуация.
  Отбраната е интересна – нова система за защита, която позволява по- лесно контролиране на отделния играч и спомага за организирането на отбраната на терена.
  Live Season – и нещата стават все по- големи! Нови Hot-spot предизвикателства ти позволяват да преиграеш истински вълнуващи моменти, случили се само преди час в реалния NBA. Колкото по- близко си до оригиналното отиграване, толкова повече точки печелиш.
  Перфектният отбор - събери своя отбор измежду най- ярките звезди на съвременния NBA, както и вечните легенди. Онлайн компетиции или участие във Fantasy Challenges ще ти донесат нови възможности за закупуване на играчи, екипи, договори и др.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти