MotoGP 14 product
GCONGMOTOGP14PS3GCONGMOTOGP14PS3GCONGMOTOGP14PS3GCONGMOTOGP14PS3

MotoGP 14, за PlayStation 3

 • Марка: Namco Bandai
 • Код: GCONGMOTOGP14PS3
 • Модел: MotoGP 14
 • Код на производител: PL24007
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  MotoGP 14

  MotoGP 14 е единствената игра, която ви предлага да преживеете официалния шампионат MotoGP! Открийте увлекателната атмосфера на кариерния режим в MotoGP с 5 класа мотори, 18 трасета и повече от 100 състезатели!

  GRAND PRIX ви предлага шанса да изберете опциите на състезанието и да излезете на пистата. Достъпните опции ви позволяват да персонализирате състезанието – от проста, бърза надпревара до цяла състезателен уикенд с всички реални сесии.

  WORLD CHAMPIONSHIP MotoGP™
  Игровият режим предлага отбори и състезатели от 2014 MotoGP™, Moto2™ и Moto3™ категориите. IВ режим World Championship вие се състезавате като реален MotoGP™ мотоциклетист.

  TIME ATTACK
  Това е игрови режим, който ви позволява да тествате възможностите си на пистата без съперници, за да постигнете най-добрите настройки на байка или най-добро време в онлайн класациите.

  REAL EVENTS
  Преживейте отново най-добрите моменти от MotoGP™ с игровия режим Real Events! В този режим са включени най-добрите състезатели в историята и тези от сезон 2013. Искате ли да влезете в обувките на Марк Маркес (Marc Marquez) и да си съперничите с Хорхе Лоренцо (Jorge Lorenzo) в последната шеметна обиколка? Можете!

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти