Mirrors Edge product
НазадGMMIRRORSEDGEPCGMMIRRORSEDGEPCGMMIRRORSEDGEPCGMMIRRORSEDGEPCGMMIRRORSEDGEPCНапред

Mirrors Edge, за PC

 • Марка: EA Games
 • Код: GMMIRRORSEDGEPC
 • Модел: Mirrors Edge
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  В град, в който информацията се следи отблизо, ловки куриери, наречени тичащите, транспортират ценни данни, скрити от любопитните очи. В този подобен на утопия рай, престъпление е било извършено, вашата сестра е натопена, а вие сте ловувани.

  Вие сте Тичащ на име Фейт – а това иновативно екшън-приключение от първо лице е вашата история. Mirror’s Edge ви поставя направо в обувките на тази уникална героиня, докато тя обикаля предизвикващия световъртеж пейзаж и участва в интензивни битки и бързи преследвания. С невиждано до момента чувство за движение и перспектива, ще бъдете въвлечени в света на Фейт. Свят който е интуитивен, незабавен и много опасен. Ще живеете или ще умрете? Ще се извисите или ще паднете? Едно нещо е сигурно, в този град ще се научите как да бягате.


  Движете се: навържете невероятен арсенал от тичане по стени, скокове, перскоци и още, чрез плавни, акробатични движения, които превръщат всяко ниво в градския пейзаж във ваше предимство и спасение.
  Потопете се: в първо лице всяко дихание, всеки сблъсък, всеки удар се усеща. Височините създават истинско завъртане на главата, движенията протичат естествено, сблъсъците и куршумите създават реален страх и адреналин.
  Предизвикайте се: Бийте се или избягайте. Вашата скорост и гъвкавост ви позволяват не само да избягвате, улавяте и изпълнявате невероятни маневри, но и да обезоръжавате невнимателни опоненти, в смесица от преследване, пъзели, стратегия и интензивни битки.
  Освободете се: „Визията на Тичащия” ви позволява да видите града, както те го виждат. Вижте потока. Покривите се превръщат в пътеки и канали, възможности и пътища за бягство. Потока е това, което ви помага да тичате – това което ви държи живи.

  Технически характеристики

  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти