Middle-Earth: SoM + DLC DR product
НазадGCONGMESOMSEDLCDRPOPS4GCONGMESOMSEDLCDRPOPS4GCONGMESOMSEDLCDRPOPS4GCONGMESOMSEDLCDRPOPS4GCONGMESOMSEDLCDRPOPS4GCONGMESOMSEDLCDRPOPS4Напред

Middle-Earth: Shadow of Mordor + DLC Dark Ranger, за PlayStation 4

 • Марка: WB Interactive
 • Код: GCONGMESOMSEDLCDRPOPS4Middle-Earth: Shadow of Mordor + DLC Dark Ranger, за PlayStation 4
 • Модел: Middle-Earth: SoM SE + DLC DR
 • Код на производител: PL26729
 • Налично в централен склад
  47.78 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Middle-Earth: Shadow of Mordor + DLC Dark Ranger

  Всеки направил предварителна поръчка на играта Middle-Earth: Shadow of Mordor ще получи бонус дигитално съдържание Dark Ranger!

  В Middle-Earth: Shadow of Mordor ти поемаш ролята на Талиън (Talion) – благороден рейнджър, чието семейство е избито пред очите му в нощта, в която Саурон и армията му се завръщат в Мордор, минути преди неговия собствен живот да бъде отнет. Възкресен от Призрак на отмъщението и надарен със способностите на дух, Талиън се осмелява да навлезе в Мордор и се заклева да унищожи онези, които са му навредили. Следвайки собствения си път на отмъщение, Талиън разкрива истината за призрака, който го движи, научава за произхода на Пръстените на силата и се изправя срещу истинския си враг.

  Всеки противник, срещу когото ще се изправиш, има уникална индивидуалност, различава се от другите по характер, силни и слаби страни. Чрез системата Nemesis сблъсъците и характеристиките на врага се определят от действията и решенията ти, за да се изправиш срещу личен основен противник, който се адаптира и е различен при всяка игрална сесия. Можеш сам да създаваш битките, враговете и наградите си в динамичния свят, който запомня и се нагажда към изборите ти, предлагайки уникално преживяване на всеки играч.


  Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти и тагове: