Metro Redux product
GCONGMETROREDUXPREORDERPS4GCONGMETROREDUXPREORDERPS4GCONGMETROREDUXPREORDERPS4GCONGMETROREDUXPREORDERPS4

Metro Redux, PlayStation 4

 • Марка: Deep Silver
 • Код: GCONGMETROREDUXPREORDERPS4Metro Redux, PlayStation 4
 • Модел: Metro Redux
 • Код на производител: PL24071
 • Налично във външен склад
  39.55 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Metro Redux

   Metro Redux е възможно най-добрата двойна колекция игри, включваща окончателните версии на Metro 2033 и Metro: Last Light. всяка от които е преработена в съответствие с най-новата и най-добрата итерация на енджина 4А за следващото поколение конзоли и PC.

  За първи път, собствениците на конзола могат да очакват плавен геймплей при 60 кадъра в секунда и съвременна графика, които преди бяха достъпни само за PC хардуер от най-висок клас.

  Играчите, които за първи път ще се срещнат с поредицата, ще имат възможност да изпитат два от най-добрите шуутъри с увлекателни сюжети в един огромен пакет; епично приключение, комбиниращо увлекателен сървайвъл хорър, проучване и тактически битки и стелт.

  Фенове на оригиналните игри ще открият уникалния свят на Metro, трансформиран с невероятно ново осветление, физика и динамични метеорологични ефекти, както и множество геймплей подобрения и нови функции.

  Всички подобрения от аплодираното продължение "Metro: Last Light" са прехвърлени към Metro 2033 Redux - по-добър изкуствен интелект, контроли, анимация, боравенето с оръжие и много други. И двете кампании се възползват от всички нови меле анимации, способността да проверявате часовника и амунициите си в движение, както и нови анимации за персонажа.

  Тези, които предпочитат ориентирания повече към сървайвъл хоръра геймплей на "Метро 2033", могат да играят и двете кампании в "Survival" стил. Онези, които се забавляват повече с екшън ориентираната игра в "Metro: Last Light", може да опитат "Spartan" стил, предоставяйки на Артьом мощен набор от бойни умения.

  Включвайки легендарния Ranger режим, който предлaгa допълнително ниво на предизвикателство и увлекателност, както и всички издадени до момента пакети с допълнително съдържание, Metro Redux ви дава 50 + часа на първокласен FPS геймплей на невероятна цена.


  Виж още Игри за Конзоли Deep Silver

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти и тагове: