Medal of Honor: Warfighter product
GCONGMEDALOFHONORWARXBOX360GCONGMEDALOFHONORWARXBOX360GCONGMEDALOFHONORWARXBOX360GCONGMEDALOFHONORWARXBOX360

Medal of Honor: Warfighter, за XBOX360

 • Марка: EA Games
 • Код: GCONGMEDALOFHONORWARXBOX360
 • Модел: Medal of Honor: Warfighter
 • Код на производител: PL19108
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Medal of Honor: Warfighter

  Написана от действащи американски Tier 1 оперативни агенти, изпратени на презокеанска мисия и вдъхновена от реални световни заплахи, Medal of Honor Warfighter предоставя агресивно, напрегнато и автентично преживяване, което ви поставя в ролята на най-дисциплинираните и прецизни бойци към днешна дата. Medal of Honor Warfighter ви дава възможност да погледнете бойното поле отблизо и да се борите с постоянната глобална заплаха от тероризъм.

  Следвайки стъпките на Medal of Honor от 2010 година, която изведе игровата поредица от тематиката на Втората световна война и ви запозна с най-елитните американски бойци, Medal of Honor Warfighter ви отвежда извън Афганистан, за да продължите действието в мисии на места, където има реални сблъсъци. Това е Tier 1 в глобален мащаб, включващ реални горещи точки по света и международни Tier 1 оперативни агенти в мултиплейър.
  Medal of Honor Warfighter разказва историята на американския Tier 1 оперативен агент "Прийчър", който се завръща у дома от презокеанска мисия, за да открие, че семейството му е разбито вследствие на дългото му отсъствие. Опитвайки се да събере парченцата, за да спаси брака си, Прийчър си припомня за какво точно се бори – за семейството си. Но когато особено опасен експлозив (PETN) преминава държавните граници и двата му свята се сблъскват, Прийчър и другарите му са изпратени да разрешат проблема. Те започват битка с врага и правят всичко необходимо, за да предпазят любимите си хора.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти