Mario Party 10 product
НазадGCONGMARIPARTY10WIIUGCONGMARIPARTY10WIIUGCONGMARIPARTY10WIIUGCONGMARIPARTY10WIIUGCONGMARIPARTY10WIIUGCONGMARIPARTY10WIIUGCONGMARIPARTY10WIIUGCONGMARIPARTY10WIIUGCONGMARIPARTY10WIIUНапред

Mario Party 10, за Wii U

 • Марка: Nintendo
 • Код: GCONGMARIPARTY10WIIU
 • Модел: Mario Party 10
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Bowser отново е тук за да разбие поредното Mario парти в първото издание за Nintendo Wii U на популярната поредица. В новите парти игри ще имаш уникалната възможност да играеш със самия Bowser и да се изправиш срещу до четирима други играча, които са поели контрол над Mario и неговите приятели. Управлявай Bowser посредством бутоните, сензорите на движение и тъч функсионалностите на Wii U GamePad и всявай ужас и разрушение във всяка мини-игра, докато останалите играчи се опитват да оцелеят.

  Грабни GamePad-а на Wii U и играй като Bowser за първи път в историята на поредицата. В специалните мини игри ти ще имаш уникалната способност да управляваш огнедишащия злодей докато той се опитва да изпепели, и разбие на пух и прах останалите играчи. До четирима човека използвайки Wii Remote контролерите могат да си сътрудничат за да оцелеят изправяйки се пред този, който управялва Bowser. Четирима срещу един влизат в най-динамичните арени, а усещането да „провалиш партито“ не е било никога по-забавно.
  Контролирай Bowser черз най-разнообразни начини посредством GamePad-а на Wii U. Например в „Bowser's Bad Breath“ ще може да насочваш контролера и да изстрелваш огнени кълба срещу останалите играчи, които да се опитат да ги избегнат.
  Очакват те невероятни цветове и приказно добра визия, с които Mario Party пордеицата за първи път прави своя скок към високата резолюция.
  Наслади се на мини-игри за до четирима играча в класическия Mario Party стил.

  Технически характеристики

  Конзола:  WII U
  Жанр:  Парти игра
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти