Madden NFL 25 product
НазадGCONGEAMADDENNFL25ONEGCONGEAMADDENNFL25ONEGCONGEAMADDENNFL25ONEGCONGEAMADDENNFL25ONEGCONGEAMADDENNFL25ONEНапред

Madden NFL 25, за XBOX ONE

 • Марка: EA Games
 • Код: GCONGEAMADDENNFL25ONE
 • Модел: Madden NFL 25
 • Код на производител: PL23279
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Madden NFL 25 внася иновативни лементи като True Step Locomotion, Player Sense, War in the Trenches и много други, за да ви даде преживяване, възможно единствено на конзоли от следващо поколение. Ето какво може да очаквате в най-усъвършенстваната в технологично отношение игра в 25-годишната история на поредицата:
  Визуализации от следващо поколение - Madden NFL никога не е била толкова реалистична. Вижте всеки нюанс на изражението на играча, екипировката и облеклото му. Вече няма разлика между истинските и анимираните играчи. Усъвършенстваната до 4 пъти резолюция на текстурата вдъхва нов живот на стадионите, публиката, игралното поле и дори на самата топка. Комбинирана с изключително достоверни анимации, Madden NFL 25 представя Next Definition визуализациите.
  2 пъти по-добър контрол, всяка стъпка е пресметната - новият елемент True Step за движението на играчите калкулира всяка стъпка, за да ви даде ниво на контрол без аналог. Физиката IGNITE пресмята двойно по-бързо като позволява най-органичните, повлияни от действията на потребителя изходи от срещите в историята на поредицата.
  Новият Player Sense дава свобода на човешкия елемент в Madden NFL. За пръв път играчите преглеждат терена, преценяват ситуациите преди да са се случили и маневрират на база на инстинкти и познания. Способността да правят до 50 път повече изчисления вдъхва живот на интелигентните нападатели и защитници, които усещат препятствията и реагират мигновено.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти