Lost Planet 3 product
НазадGCONGLOSTPLANET3PS3GCONGLOSTPLANET3PS3GCONGLOSTPLANET3PS3GCONGLOSTPLANET3PS3GCONGLOSTPLANET3PS3GCONGLOSTPLANET3PS3Напред

Lost Planet 3, за PlayStation 3

 • Марка: Tecmo KOEI
 • Код: GCONGLOSTPLANET3PS3
 • Модел: Lost Planet 3
 • Код на производител: PL18987
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Lost Planet 3

  Lost Planet 3 ви предлага разнообразен геймплей, включително наземни битки и напрегнато действие от първо лице. С редица мултиплейър режими и увлекателно сингъл плейър преживяване, Lost Planet 3 ще ви потопи още по-дълбоко в Lost Planet вселената, разкривайки скрити истини из уникалната и динамична околна среда на E.D.N. III.

  Запознайте се с Джим, пилот, който напуска Земята, за да работи по опасен, но доходоносен договор на E.D.N. III. Нает от „Нео-Винъс Кънстръкшън” (NEVEC), които подготвят планетата за колонизиране, Джим се присъединява към останалата част от екипа в базата „Коронис” и започва проучването на непознатия терен, както и вземането на проби от енергийния източник на планетата – термалната енергия.

  Тъй като съществуващият резерв от термална енергия на NEVEC намалява, съдбата на мисията „Коронис” зависи от откриването на естествения източник на енергия. Осъзнавайки, че това е страхотна възможност за сериозно заплащане и ранен билет за връщане у дома, Джим поема риска да изследва коварната околна среда и опасността да срещне туземното население, наречено акриди. Служещ за дом далече от дома и осигуряващ различни приспособления, които могат да помогнат на Джим, докато е навън, многофункционалният роботизиран костюм дава безопасност на нашия герой и е ключов не само за работата му по договора, но и за защитата му от постоянно менящия се климат.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти