Lenovo Beacon Cloud Storage 57330021 product
PCLENOVO57330021

Lenovo Beacon, NAS, DualBand WiFi 802.11ac, поддържа 2x SATA (RAID 1), HDMI, 2x USB3.0

  • Марка: Lenovo
  • Код: PCLENOVO57330021
  • Модел: Lenovo Beacon (57330021)
  • Код на производител: 57330021
  • Гаранция: 12 месеца
  • Внос по заявка
  • Безплатна доставка
149.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Lenovo Beacon
ЛЕСЕН ЗА РАБОТА ОБЛАЧЕН СТОРИДЖ

Контролирайте вашето мултимедийно съдържание с Lenovo Beacon, лесен за работа облачен стордж, който ви позволява да синхронизирате, запазвате и споделяте файлове на множество устройства. Beacon също ви позволява да използвате таблета и телефона си като дистанционно управление, за да стриймвате мултимедийни файлове на вашия телевизор.

Съхранявайте и синхронизирайте съдържание

Инсталирайте Beacon приложението на вашето Android 4.2 или iOS 7 устройство и всички филми и снимки автоматично и безжично се записват на Beacon. Лесно е да настроите автоматичен бекъп на вашия компютър, с който автоматично да архивирате папките си. Всички устройства заедно на Beacon.

Споделяйте съдържание между устройствата

Можете да споделяте мултимедийно съдържание и файлове записани на вашия Beacon между всички ваши устройства, на които имате инсталирано приложението на Beacon. Даже можете да споделяте с приятели, ако те имат приложението. Можете да им давате достъп до определени папки, което прави споделянето по-лесно от всякога.

Споделяйте мултимедийно съдържание на вашия телевизор

Свържете Beacon към вашия телевизор с HDMI кабел и стриймвайте музика, филми и снимки директно на вашия телевизор - работи и на не-смарт телевизори.

Бърз трансфер на данни през USB

Копирайте всички файлове от вашата флашка с едно натискане на OneKey® бутона за трансфер на данни. Beacon използва USB 3.0, което прави трансфера на данни светкавичен.

Бърза WiFi връзка

Beacon е оборудван с най-новия WiFi 802.11 ac хардуер, който е до 3 пъти по-бърз от стандартния WiFi 802.11 bc стандарт.

Лесно разширение

Искате да разширите вашия сторидж? Просто плъзнете, за да отворите панела и добавете твърд диск. Beacon поддържа до 6TB сторидж на два диска.

Вграден торент клиент

Лесно сваляйте мултимедийно съдържание на вашия Beacon с вградения торент клиент - след което споделяйте сваленото между устройствата си и го стриймвайте на вашия телевизор.

Поддръжка на RAID 1

Искате да защитите двойно вашите снимки и други файлове? Beacon ви позволява да правите огледални копия на два различни твърди диска. В случай, че единия откаже, няма да загубите никакви данни (изисква закупуването на два идентични твърди диска).

Бърз процесор

Beacon е оборудван с Intel® Atom® процесор, един от най-бързите на пазара на сториджи. Насладете се на безупречно бързодействие при ниска консумания на електричество.

Processor: Intel® Atom® 1.8GHz dual-core processor
Memory: 1GB DDR3
Storage: Up to 6TB with 2x easy-to-access hard drive bays. Easy support of RAID 1 double copy data backup
Audio: 7.1 channel audio support through TV HDMI
Connectors - 2x USB 3.0 with OneKey® Upload, HDMI-out, LAN, Dual band WiFi 802.11 ac

Device Compatibility - TV with HDMI; and free apps for: PC from Lenovo.com, Android 4.2 devices from Google Play, iOS 7 devices (from July 2014)
Beacon includes an easy-to-use built-in torrent file manager

Dimensions (W X H X D) - 150mm x 231mm x 116mm
Weight - 1.2kg (excluding hard disc drives)


Виж още Мрежови дискове NAS Lenovo

Технически характеристики

Формфактор:  Desktop
Капацитет:  Неокомплектован GB