Legend of Zelda: The Wind Waker HD product
НазадGCONGTHEWINDWAKERHDWIIUGCONGTHEWINDWAKERHDWIIUGCONGTHEWINDWAKERHDWIIUGCONGTHEWINDWAKERHDWIIUGCONGTHEWINDWAKERHDWIIUGCONGTHEWINDWAKERHDWIIUGCONGTHEWINDWAKERHDWIIUGCONGTHEWINDWAKERHDWIIUGCONGTHEWINDWAKERHDWIIUНапред

Legend of Zelda: The Wind Waker HD, за Wii U

  59.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  The Legend of Zelda: The Wind Waker прави своето великолепно завръщане на Wii U с графика във висока резолюция и съвсем нови и подобрени функции. В тази вечна класика с уникален арт стил, играча поема ролята на Link, който трябва да открие и върне отвлечената си сестра. Играчите ще плават в търсене на загубени острови, ще водят битки със страховити противници, надвиват могъщи босове и ще се опитат да открият легендарния Triforce.

  The Legend of Zelda: The Wind Waker HD е представена във великолепна визия в 1080p, която ще потопи играчите в света на заглавието, както никога досега.
  Благодарение на Wii U GamePad контролера, навигацията из инвентара и картите е още по-лесна и иновативна.
  Ако телевизора е зает, ще може да продължиш своята игра без него, директно с помощта на Wii U GamePad контролера.
  Новата и подобрена версия във висока резолюция на класичкеско Nintendo заглвие е още по-развита и интегрирана от предшественика си. Играчите ще може да се възползват от Miiverse системата и да комуникират с други играчи, оставяйки си виртуални писма в бутилка.


  Виж още Игри за Конзоли Nintendo

  Технически характеристики

  Конзола:  WII U
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+