LEGO Star Wars The Force Awakens Deluxe Edition 1 product
НазадGCONGTHEFORCEAWAKENSDE1GCONGTHEFORCEAWAKENSDE1GCONGTHEFORCEAWAKENSDE1GCONGTHEFORCEAWAKENSDE1GCONGTHEFORCEAWAKENSDE1Напред

LEGO Star Wars The Force Awakens Deluxe Edition 1, за Xbox One

 • Марка: WB Interactive
 • Код: GCONGTHEFORCEAWAKENSDE1LEGO Star Wars The Force Awakens Deluxe Edition 1, за Xbox One
 • Модел: The Force Awakens DЕ 1
 • Налично във външен склад
  59.99 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Това издание на LEGO Star Wars The Force Awakens включва:

  Мини фигура - First Order Star Destroyer.
  Дигитално съдържание

  Season Pass
  The Empire Strikes Back Character Pack
  Jabba's Palace Character Pack

  LEGO Star Wars: The Force Awakens ще отведе играчите дълбоко в историята на най-новия филм от Star Wars сагата и ще ги запознае с героични персонажи като Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, and BB-8, както и с такива в лицето на Kylo Ren, General Hux и Captain Phasma, докато посещават емблематични локации като Jakku and Starkiller Base.

  Зареденото с екшън заглавие ще ти представи нови геймплей механики като така наречената “Multi-Builds” система, в която ще може да избираш между множество опции на строене, за да напредваш в играта. Играчите ще могат да участват за първи път в новите Blaster битки, използвайки околната си среда за да отблъснат First Order атаките. Феновете ще изпитат тръпката от високоскоростните геймплей моменти благодарение на арена базираните битки и сблъсъци в открития космос, поемайки управление на на-разнообразни летателни средства, включително легендарния Millennium Falcon.

  Изживей епичния екшън от блокбъстъра Star Wars: The Force Awakens, представен чрез хитрия и остроумен LEGO начин на поредицата видео игри.
  Играта ще ти предостави ексклузивно съдържание, което свързва историята между Star Wars Episode VI: Return of the Jedi и Star Wars: The Force Awakens.
  Потопи се в космически битки и стани свидетел на сюжетните линии на персонажи като Rey, Finn, Han Solo, Chewbacca, BB-8, Kylo Ren и други.


  Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+

  Свързани продукти и тагове: