LEGO Ninjago Nindroids product
НазадGCONGLEGONINJAGONINDROIDSVITAGCONGLEGONINJAGONINDROIDSVITAGCONGLEGONINJAGONINDROIDSVITAGCONGLEGONINJAGONINDROIDSVITAGCONGLEGONINJAGONINDROIDSVITAGCONGLEGONINJAGONINDROIDSVITAGCONGLEGONINJAGONINDROIDSVITAНапред

Описание

LEGO Ninjago Nindroids ще ти предложи да се изправиш пред най-голямото предизвикателство в Ninjago игра докато е опитваш да спасиш New Ninjago City от андройдските армии на Overlord. Проникни в Borg кулата, лети в Kai Fighter и се изправи пред злия Tech Wu. Поеми по улиците с Earth Mech-а на Cole и Thunder Raider-а на Ray, защитавай небесата в ролята на Zane и неговия Ninjacopter, избягай от Pythor с Golden Cycle и влез в Digiverse за една епична финална битка. Историята на играта ще те запознае с множество персонажи, включително Nya, Sensei Garmadon, Samurai X и PIXAL.

LEGO Ninjago Nindroids е екшън ориентирано продължение на успешната LEGO Battles: Ninjago, която беше разработена от Hellbent Games iв партньорството си с TT Games. LEGO Ninjago изданията за портативни конзоли могат да се похвалят с впечатляващите два милиона продадени копия до момента.


Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

Технически характеристики

Конзола:  PSVITA
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+

Свързани продукти и тагове: