LEGO Marvel Avengers Toy Edition product
НазадGCONGLEGOMARVELAVENGERTOYBOX1GCONGLEGOMARVELAVENGERTOYBOX1GCONGLEGOMARVELAVENGERTOYBOX1GCONGLEGOMARVELAVENGERTOYBOX1GCONGLEGOMARVELAVENGERTOYBOX1GCONGLEGOMARVELAVENGERTOYBOX1GCONGLEGOMARVELAVENGERTOYBOX1Напред

LEGO Marvel Avengers Toy Edition, за Xbox One

 • Марка: WB Interactive
 • Код: GCONGLEGOMARVELAVENGERTOYBOX1
 • Модел: LEGO Marvel Avengers Toy
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Toy изданието на играта съдържа специална LEGO фигурка от вселената на Marvel.

  Отмъстители пригответе се! Бестселър поредицата LEGO Marvel се завръща с нова видео игра, която е изпълнена със супер герои и динамични екшън-приключения. Присъедини се към отбора отмъстители на LEGO Marvel в първата игра, която включва персонажи и сюжетни линии от историята на всепризнатия от критиката филм – Marvrel’s Avengers и блокбъстър продължението му, Marvel’s Avengers: Age of Ultron. Играй с най-силните герои и им помогни да спасят света.

  Впечатляващ избор от Marvel персонажи над, които да поемеш контрол – Играй и отключи над 100 нови и познати вече герои с невероятни умения, включително ulk, Iron Man, Captain America и Thor, както и такива от Marvel’s Avengers: Age of Ultron и много други.
  Нови и подсилени специални сили и умения – Влез в битка и се възползвай от новите и подсилени умения на твоите персонажи. Съюзи се с основните герои от Avengers, за да изпълняваш специални комбинации и движения.
  Геймплей с пълна свобода на действие – Наслади се на уникалната свобода на LEGO Marvel’s Avengers, като поемеш контрол над някои от невероятните персонажи, с които да събираш златни LEGO тухлички, различни части и да отключваш допълнителни герои.
  Огромна вариация от емблематични локации – Посети кинематографичната вселена на Marvel със зони и места от сял свят.
  Изживей напрегнатите блокбъстър моменти от Avengers филмите – Очакват те най-вълнуващите моменти от Marvel’s The Avengers, Marvel’s Avengers: Age of Ultron и още, подплатени с класически LEGO хумор.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+

  Свързани продукти