LEGO 3 Pack - 100% Hits - V.2 product
НазадGMLEGO3PACKV2PCGMLEGO3PACKV2PCGMLEGO3PACKV2PCGMLEGO3PACKV2PCGMLEGO3PACKV2PCGMLEGO3PACKV2PCGMLEGO3PACKV2PCНапред

Игра LEGO 3 Pack - 100% Hits - V.2, за PC

  29.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Приготви се за три заглавия от най-успешната LEGO поредица базирана на различни филмови и комикс пореици в един 100%-тов пакет за истински фенове.
  LEGO 3 Pack - 100% Hits - V.2 съдържа:

  LEGO Movie: The Videogame
  LEGO Marvel Super Heroes
  LEGO The Hobbit

  LEGO Movie: The Videogame ще постави играчите в ролята на Emmet, обикновена LEGO мини фигурка, погрешно смятана за “The Special”- герой, който според предсказанието ще спаси света от злия LEGO тиранин. По време на играта, играчите ще бъдат изправени пред предизвикателството да създават нови и изключителни LEGO творения, с помощта на допълнителните 90 играеми персонажа и 15 нива, вдъхновени от едноименния филм. LEGO Movie: The Videogame е едно автентично преживяване със съвсем нов LEGO визуално анимиран стил, който наподобява движението и усещането на действителните комплекти LEGO играчки.
  LEGO Marvel Super Heroes е новото  попълнение към популярната LEGO поредица, което за пръв път включва известните Marvel персонажи. Играта съдържа над 100 от най-комерсиалните супер герои и злодеи от комиксовата вселена. Заглавието представя съвсем нова и оригинална история, която смесва цялата Marvel вселена, пресъздадена в LEGO вариант.
  Играча застава в ролята на Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Wolverine и други известни персонажи, които трябва да обединят сили, за да спрат Loki и останалите Marvel супер злодеи от това да сглобят супер-оръжие, което може да унищожи света.

  Вилней в първата LEGO видеоигра, която включва над 100 от любимите ти супер герои и супер злодеи от вселената на Marvel.
  Помогни за спасението на земята, с помощта на някоя от най-култовите супер-сили и умения на Marvel персонажите.
  Използвай новите и мощни сили на някои от големите персонажи в играта като Hulk, Rhino, Abomination и други.
  Преоткрий LEGO Манхатан, както никога досега и пътувай до емблематични локации от Marvel вселената като X-Mansion, Asteroid M и Asgard.

  LEGO The Hobbit изпраща играчите от всички възрасти на едно незабравимо интерактивно пътешествие през първите два филма от "The Hobbit" трилогията - "An Unexpected Journey" и "Desolation of Smaug". Играчите ще проследят историята на Bilbo Baggins, който е вербуван от магьосника Gandalf, за да помогне на Thorin Oakenshield и неговата група от джуджета. Bilbo напуска удобствата на Графството и се впуска в пътешествие през Средната земя, в помощ на джуджетата, които искат да върнат изгубеното си кралство Erebor. По пътя си, те се срещат с хищни тролове, опасни орки и разбира се Ам-Гъл и неговия скъпоценен пръстен. Играчите ще използват и съчетават уникалните способности на джуджетата - често със забавни резултати - за решаване на най-разнообразни задачи и пъзели.


  Виж още Игри за PC WB Interactive

  Технически характеристики

  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+