Клавиатура за Toshiba T230 SILVER US product
NBALLKM5101120K016

Описание

Клавиатура за Toshiba T230

Цвят: Silver

Layout: US

PN: NSK-TP0PC 01 9Z.N4XPC.001 PK130CQ1A00


Виж още Резервни части Noname

Технически характеристики

Вид:  За лаптоп
Тип:  Резервни клавиатури
Съвместимост:  Toshiba
Модел:  Разни