Клавиатура за Lenovo Thinkpad E555 E550 US product
NBALLKM5101080K058

Описание

Леаут: US
Цвят: Черен
P/N: V147820AS1 SN20F22600

Клавиатура за:

Lenovo Thinkpad E555
Lenovo Thinkpad E550Виж още Резервни части Noname

Технически характеристики

Вид:  За лаптоп
Тип:  Резервни клавиатури
Съвместимост:  Lenovo
Модел:  Универсален

Свързани продукти и тагове: