Клавиатура за Acer Aspire E1-431 E1-471 E1-471G product
NBALLKM5101010K024

Описание

Съвместимост на следните модели лаптопи:
Acer Aspire E1-431 E1-471 E1-471G

Black US


Виж още Резервни части Noname

Технически характеристики

Вид:  За лаптоп
Тип:  Резервни клавиатури
Съвместимост:  Acer
Модел:  Разни