Kirby: Triple Deluxe product
НазадGCONGKIRBYRIPLEDELUXE3DSGCONGKIRBYRIPLEDELUXE3DSGCONGKIRBYRIPLEDELUXE3DSGCONGKIRBYRIPLEDELUXE3DSGCONGKIRBYRIPLEDELUXE3DSНапред

Игра за конзола Kirby: Triple Deluxe, за 3DS

 • Марка: Nintendo
 • Код: GCONGKIRBYRIPLEDELUXE3DS
 • Модел: Kirby: Triple Deluxe
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание  Тичай наляво и надясно и се мести назад и напред в Kirby: Triple Deluxe, само за Nintendo 3DS. Открий скрити дълбини, като скачаш в и от задния фон, за да изследваш нови зони, решаваш ребуси и отбягваш врагове. Но внимавай, лошковците дебнат както пред теб, така и зад теб, и могат да нападат от всички посоки.

  На Кърби не му липсват учудващи сили: мощният му дъх може да засмуче всичко по пътя си, от блокчета до лошковци, и дори да се надуе и да се рее из въздуха. Използвай емблематичните Копиращи умения на мъничкия, розов герой, като поглъщаш противниците си, за да усвоиш уменията им. Вдишай противник с меч и използвай Умението за копиране на мечове, за да можеш да сломиш опасностите; или пък противник с експлозиви, за да избухнеш с Умението за копиране на бомби. Играй си с 25 различни Копиращи умения, четири от които специално създадени за тази игра. Можеш да разгледаш спецификите на текущите Копиращи умение по всяко време, например когато ти се почива, така че ще имаш достатъчно време да откриеш любимото си.

  Дай си почивка от историята с два нови режима на игра:

  Kirby Fighters: боен режим на игра за четирима.

  Dedede's Drum Dash: музикален режим на игра базиран на ритъм.

  Технически характеристики

  Конзола:  3DS
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+

  Свързани продукти