Kingdom Hearts HD 2.5 Remix Limited Edition product
НазадGCONGKHHD25RLEPS3GCONGKHHD25RLEPS3GCONGKHHD25RLEPS3GCONGKHHD25RLEPS3GCONGKHHD25RLEPS3Напред

Kingdom Hearts HD 2.5 Remix Limited Edition, за PlayStation 3

 • Марка: Square Enix
 • Код: GCONGKHHD25RLEPS3
 • Модел: Kingdom Hearts HD 2.5 Remix
 • Код на производител: PL27196
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Потопете се в света на Kingdom Hearts с новата колекция подобрени и преработени игри, която включва Kingdom Hearts II Final Mix и достъпната само за PSP Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix, както и над три часа филмчета от Kingdom Hearts Re:coded. Към всичко това с лимитираната версия на играта, ще получиш красива значка Disney Collectible Pin.

  Kingdom Hearts II Final Mix
  Фонът и текстурите на играта са подобрени, резолюцията от 4:3 сега е HD 16:9. Допълнителни образи са добавени в менютата и местностите. Според режисьора Тай Ясе (Tai Yasue) около 80% от оригиналното озвучение е преработено, както и допълнителните оркестрални елементи към песните. По думите му, музиката на Йоко Шимомура (Yoko Shimomura) е неделима част от сериите Kingdom Hearts, и без нея играта няма да е същата. По тази причина финалното озвучение и саундтрак са внимателно подбрани и ремиксирани, за да придадат допълнителна дълбочина на вече познатите песни.

  Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix
  Играта смени платформите – от PlayStation Portable, сега с по- детайлизирани герои, по-приятна атмосфера и разбира се щипка подобрени геймплей механики, тя идва за PlayStation3. Оригиналният мултиплеър компонент the Mirage Arena вече е режим за един играч, като твоите противници ще са по- умни и по- силни.

  Kingdom Hearts Re:coded
  Както Kingdom Hearts 358/2 Days е част Kingdom Hearts HD 1.5 Remix, и тук са включени филмчетата от играта за Nintendo DS - Kingdom Hearts Re:coded - подобрени – с добавени нови сцени и преработени в HD формат. Добавени са 2 от общо 3-те часа синематик, които ще разкрият подробности около историята на сериите Kingdom Hearts.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти