Killzone: Shadow Fall product
НазадGCONGKILLZONESHADOWFALLPS4GCONGKILLZONESHADOWFALLPS4GCONGKILLZONESHADOWFALLPS4GCONGKILLZONESHADOWFALLPS4GCONGKILLZONESHADOWFALLPS4Напред

Killzone: Shadow Fall, за PlayStation 4

 • Марка: SCEE
 • Код: GCONGKILLZONESHADOWFALLPS4Killzone: Shadow Fall, за PlayStation 4
 • Модел: Killzone: Shadow Fall
 • Код на производител: PL23457
 • Налично в централен склад
  59.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Killzone: Shadow Fall

  Тридесет години след събитията в Killzone 3, светът е доста различно място. Двете съперничещи си фракции- Хелгаст (Helghast) и Вектани (Vektans), живеят една до друга във футуристичен град, разделен от масивна стена. В  центъра на конфликта стои Шадоу Маршал (Shadow Marshal) - най-добрият от най-добрите, натоварен с тежката задача - да запази мира на всяка цена. В ролята на Шадоу Маршал Лукас Келан (Lucas Kellan) вие сте се заклели да защитавате своите братя от човешката раса, но когато мисията ви ви изправя срещу загадъчната и смъртоносна Eко (Echo) - войник от армията на Хелгаст, ще разкриете нов аспект на този древен конфликт, дори за самите вас. Борете се да научите истината в тази напрегната и увлекателна история от поредицата Killzone. Когато границите между правилното и грешното са заличени, ще бъдете принудени да решите какъв герой желаете да бъдете!

  Killzone: Shadow Fall е най-новото попълнение в популярната поредица Killzone и първото, разработено специално за PlayStation 4 система. Играта е творение на студиото Guerrilla Games.


  Виж още Игри за Конзоли SCEE

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти и тагове: