Just Cause Collection product
НазадGMEIDOSJUSTCAUSECOLLECTPCGMEIDOSJUSTCAUSECOLLECTPCGMEIDOSJUSTCAUSECOLLECTPCGMEIDOSJUSTCAUSECOLLECTPCGMEIDOSJUSTCAUSECOLLECTPCGMEIDOSJUSTCAUSECOLLECTPCНапред

Игра Just Cause Collection (Just Cause 1 and 2), за PC

  9.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Just Cause Collection събира в едно издание двете заглавия от поредицата: Just Cause и Just Cause 2.

  Just Cause
  В Just Cause, влизаш в ролята на ексцентричния Рико Родригез – агент под прикритие на ЦРУ, специализиран в промяна на режими – докато се опитва да отвхърли подкупното правителство на Сан Есперито. Това е остров в южна Америка, за който се подозира, че натрупва оръжия за масово унищожение, а твоята цел е да премахнеш тази заплаха за световния мир. Твоето предимство е, че този тропически рай е на път да се разпадне, докато различни фракции се борят за контрол – просто трябва да дадеш малък тласък в правилната посока. Just Cause предлага свободата да се справиш със задачата си, както ти прецениш: изправи фракциите на острова една срещу друга; създай бунт сред масите или изгради алианси с бунтовнически сили или картели, занимаващи се с наркотици.

  Just Cause 2
  Заповедите са прости: преследвай и екзекутирай провинил се агент, откраднал свръх секретна разузнавателна информация и милиони долари на Агенцията в брой. За агент Рико Родригез мисията е всичко друго, но не и рутинна. Мишената е Том Шелдън – бившият командващ офицер на Рико, негов ментор и приятел – човекът, който го познава по-добре от самия него. Шелдън поема по грешния път, докато е на операция в корумпираната островна държава Панау. Там три улични банди водят война по улиците, докато безскрупулният диктатор Бейби Пеней управлява острова с железен юмрук. С ресурсите на Агенцията на свое разположение Рико трябва да отиде под прикритие на острова и да локализира местонахождението на Шелдън, предизвиквайки поредица от кървави събития, които ще подпалят Панау.


  Виж още Игри за PC Eidos

  Технически характеристики

  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+