Just Cause 3 Day 1 Edition product
НазадGCONGSQUAREJUSTCAUSE3DA1ONEGCONGSQUAREJUSTCAUSE3DA1ONEGCONGSQUAREJUSTCAUSE3DA1ONEGCONGSQUAREJUSTCAUSE3DA1ONEGCONGSQUAREJUSTCAUSE3DA1ONEGCONGSQUAREJUSTCAUSE3DA1ONEGCONGSQUAREJUSTCAUSE3DA1ONEНапред

Just Cause 3 Day 1 Edition, DLC Weaponised Vehicle Pack, за XBOX ONE

 • Марка: Square Enix
 • Код: GCONGSQUAREJUSTCAUSE3DA1ONE
 • Модел: Just Cause 3 Day 1
 • Код на производител: PL28723
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Just Cause 3 Day 1 Edition включва следното допълнително дигитално съдържание за сваляне:

  Weaponised Vehicle Pack.

  Няколко години след събитията в Just Cause 2, Rico Rodriguez напуска Агенцията и се завръща по родните си земи - Medici - измислен средиземноморски остров, попаднал под диктатурата на генерал Di Ravello. Разбира се, болната амбиция на злия Di Ravello е световна доминация, а работата на Rico е да не позволи тя да се реализира.

  Разходи се свободно и разучи всяко едно кътче от родния остров на Rico Rodriguez, с абсолютна свобода на предвижване - – скоци с парашути, свободно падане, небето няма лимити.
  Носи се плавно над планините със специално разработения костюм за тази цел - Wingsuit. Смъртта може да застигне враговете ти дори от въздуха.
  Можеш да изкачваш сгради или да се приземяваш върху тях, да отвличаш превозни средства, да се предвижваш бързо и да всяваш хаос навсякъде, откъдето минеш.
  Както споменахме, Хаосът е неизменен твой спътник - всичко подлежи на разруха - военни бази, пристанища, затвори и полицейски участъци, центрове за комуникация, чието унищожение ще затрудни контакта с диктатора.
  Голямо разнообразие на оръжия - от картечница до базука, та през противотанкови и въздушни ракети.
  Още по- голямо разнообразие от превозни средства. Избирай от най - добрите моторници, хеликоптери, самолети, спортни коли или супер велосипеди!


  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Open World
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти