Just Cause 3 Collectors Edition product
GMSQUAREENICJC3CEGMSQUAREENICJC3CE

Игра Just Cause 3 Collectors Edition, включва реплика на изстрелващата се кука на Rico, Артбук - 32 страници с концептуален арт от играта, Карта на острова Medici, за PC

  89.00 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  ажно: Обложката на играта все още не е обявена официално и може да подлежи на промяна.

  Just Cause 3 Collectors Edition съдържа:

  Играта Just Cause 3 Day 1 Edition.
  Реплика на изстрелващата се кука на Rico.
  Артбук - 32 страници с концептуален арт от играта.
  Карта на острова Medici.

  ​Няколко години след събитията в Just Cause 2, Rico Rodriguez напуска Агенцията и се завръща по родните си земи - Medici - измислен средиземноморски остров, попаднал под диктатурата на генерал Di Ravello. Разбира се, болната амбиция на злия Di Ravello е световна доминация, а работата на Rico е да не позволи тя да се реализира.

  Разходи се свободно и разучи всяко едно кътче от родния остров на Rico Rodriguez, с абсолютна свобода на предвижване - – скоци с парашути, свободно падане, небето няма лимити.
  Носи се плавно над планините със специално разработения костюм за тази цел - Wingsuit. Смъртта може да застигне враговете ти дори от въздуха.
  Можеш да изкачваш сгради или да се приземяваш върху тях, да отвличаш превозни средства, да се предвижваш бързо и да всяваш хаос навсякъде, откъдето минеш.
  Както споменахме, Хаосът е неизменен твой спътник - всичко подлежи на разруха - военни бази, пристанища, затвори и полицейски участъци, центрове за комуникация, чието унищожение ще затрудни контакта с диктатора.
  Голямо разнообразие на оръжия - от картечница до базука, та през противотанкови и въздушни ракети.
  Още по- голямо разнообразие от превозни средства. Избирай от най - добрите моторници, хеликоптери, самолети, спортни коли или супер велосипеди!  Виж още Игри за PC Square Enix

  Технически характеристики

  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+