Judgement Day One Edition PS4 product
НазадGCONGJUDGEMENTDAYONEEDITIONPS4GCONGJUDGEMENTDAYONEEDITIONPS4GCONGJUDGEMENTDAYONEEDITIONPS4GCONGJUDGEMENTDAYONEEDITIONPS4GCONGJUDGEMENTDAYONEEDITIONPS4GCONGJUDGEMENTDAYONEEDITIONPS4GCONGJUDGEMENTDAYONEEDITIONPS4GCONGJUDGEMENTDAYONEEDITIONPS4GCONGJUDGEMENTDAYONEEDITIONPS4Напред

Игра за конзола Judgement Day One Edition, за PS4

 • Марка: SEGA
 • Код: GCONGJUDGEMENTDAYONEEDITIONPS4
 • Модел: Judgement Day One Edition PS4
 • Наличност: Не е наличен
  Този продукт не е наличен към момента

  Описание

  Датата на премиера е 25 Юни 2019 г. очаквайте доставка до 2 дни след датата на премиера.

  Създателите на всепризнатата Yakuza поредицата представят Judgement, проследяваща мрачната история на опозореният адвокат Такаюки Ягами в неговото търсене на изкупление.

  Преследван от миналото си, той се преквалифицира в частен детектив, борещ се със зъби и нокти с престъпната мрежа на Камурочо, разследвайки поредица ужасяващи убийства. В този психологически трилър, балансът между правдата и милостта се крепи на ръба.

   

   

  Следвай заподозрени, откривай улики, и представи доказателствата в съда – но внимавай, има мрачни типажи зад всеки ъгъл. Можеш ли да разграничиш кой е приятел и кой враг?

   

   

  Възползвай се от два уникални бойни стила за да се пребориш с противниците в наелектризиращи ръкопашни сблъсъци. Изпълнена с Холивудски бойни сцени и зрелищни обрати, тази мистерия ще те държи на нокти.

   

   

   

     Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Екшън-приключенски
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти