Jagged Alliance: Back in Action product
GMJAGGEDALLIANCEBACKINACTIONPCGMJAGGEDALLIANCEBACKINACTIONPCGMJAGGEDALLIANCEBACKINACTIONPCGMJAGGEDALLIANCEBACKINACTIONPC

Jagged Alliance: Back in Action, за PC

 • Марка: Noname
 • Код: GMJAGGEDALLIANCEBACKINACTIONPC
 • Модел: Jagged Alliance: Back in Action
 • Код на производител: PL15927
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Jagged Alliance: Back in Action

  Jagged Alliance: Back in Action е най-новото заглавие в хитовата поредица походови стратегически игри на наемническа тематика Jagged Alliance. Преработена из основи, за да предложи модерно игрово преживяване, Back in Action демонстрира осъвременения изометричен 3D изглед и интерфейс, детайлно пресъздадени герои и разнообразие от нови геймплей елементи.

  Back in Action ви отвежда в измислената страна Арулко, където властта е заграбена от безмилостен диктатор и само малка група бунтовници успява да му се опълчи. Натоварени със задачата да освободите острова от желязната хватка на диктатора, вие командвате силите на наемниците и бунтовниците, докато използвате тактическа дипломация и икономически инструменти, за да бъдат войските ви добре снабдени и готови за следващото сражение, и всичко това докато ги направлявате директно в напрегнатите битки.

  Иновативната бойна система в Back in Action, наречена "plan & go", комбинира стратегията в реално време с походови елементи, за да гарантира, че сложността на тактическата война е пресъздадена в динамичния, вълнуващ геймплей. Това отправя към бъдещите командири предизвикателството да овладеят не само стратегията и тактиката, но и да максимизирате способностите си за работа в екип чрез подобните на ролевите игри подобрения.

  Минимални Системни Изисквания:

  CPU: Core 2 Duo Processor (1.8 GHz or better) or similar AMD
  RAM: 2 GB
  OS: Windows XP (SP2), Vista or Windows 7
  Video Card: Shader 3.0 compatible graphics card (ATI Radeon HD 2600, NVIDIA Geforce 8800 or similar) with 512 MB RAM
  Sound Card: Yes
  Free Disk Space: 3 GB

  Технически характеристики

  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти