Jacked - Xplosiv product
GMJACKEDXPLOSIVPCGMJACKEDXPLOSIVPCGMJACKEDXPLOSIVPCGMJACKEDXPLOSIVPC

Jacked - Xplosiv, за PC

 • Марка: Noname
 • Код: GMJACKEDXPLOSIVPC
 • Модел: Jacked - Xplosiv
 • Код на производител: PL13117
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Jacked - Xplosiv

  Повече от високоскоростно състезание с мотори, това е битка за оцеляване, която ще ви изправи на ръба на възможностите. Скачайте на мотоциклета си и се пригответе за бясна надпревара срещу луди мотоциклетисти по градските улици, изоставени индустриални райони и планински магистрали. Раздавайте юмруци, ритайте или бийте смахнатите си съперници в подмисиите като използвате всяко оръжие, което ви попадне, в това число железни лостове и пушки и им отмъквайте моторите.

  Ако искате да оцелеете, за да управлявате улиците като самотен ездач или като част от улична банда, „отмъкването” е съществено. Играйте мръсно и използвайте сила, за да крадете моторите на щурите си опоненти и да добавяте техните супер байкове към собствената си колекция.

  Използвайки уникалните умения и характери на своите мотоциклетисти, ще трябва да се борите и да се състезавате по пътя си от щат на щат из целите Съединени щати, от Ню Йорк до Невада. Колкото повече състезания печелите, толкова повече предизвикателства ще отваряте. Но запомнете, може да има само един победител – ще оцелеете ли, за да прекосите финалната линия?

  Минимални системни изисквания:

  Operating System : Win Xp / Win 7
  Ram : 256MB
  Hardisk : 1GB
  Direct X : 9.0
  Video Memory: 16MB


  Технически характеристики

  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти