HyperX Cloud Revolver product
MULHHYPERXHXHSCRBKEEMULHHYPERXHXHSCRBKEEMULHHYPERXHXHSCRBKEE

Слушалки HyperX Cloud Revolver, гейминг, микрофон, черни, за PC, Wii U, PS4, Xbox One

  • Безплатна доставка
249.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

HyperX Cloud Revolver разполага с голям аудио диапазон, създаваш звучене с дълбок и широк обхват за достигането на несравнима аудио прецизност. Възползвай се от предимството да чуваш опонентите си в далечина и да се ориентираш мигновено за тяхната позиция. HyperX Cloud Revolver са подходящи за екшъни от първо лице и игри с отворена обстановка, а със специално проектираните аудио профили можеш да извлечеш максимума от хедсета и в други жанрове и дигитална медия като музика и филми.
50-милиметровите говорители от следващо поколение на HyperX Cloud Revolver ти пренасят директно звука, а удобните им наушници позиционират хедсета правилно и го правят почти неусетен при дълготрайно носене. Това е постигнато чрез HyperX мемори пяната и висококачествена еко кожа, които създават максимален комфорт.
 

 


 

Проектиран в Германия, HyperX Cloud Revolver имат издръжлива стоманена рамка и разкачащ се микрофон, който изолира страничния шум за воденето на чиста комуникация. Микрофонът дори е сертифициран от комуникационния софтуер TeamSpeak, като разбира се е съвместим и с Discord, Skype, Ventrilo, Mumble и RaidCall.

Аудио на студиино ниво
HyperX мемори пяната и висококачествена еко кожа
Издръжлива стоманена рамка
Разкачащ се микрофон
50-милиметровите говорители от следващо поколение
Съвместим с PC, PlayStation 4, Xbox One и Wii U


Виж още Слушалки HyperX

Технически характеристики

Вид:  Върху ухо
Микрофон:  Да
Тип на връзката:  Жична
Цвят:  Черен
Тип:  Гейминг

Вземи на изплащане