Homefront The Revolution First Edition product
НазадGCONGHOMEFRONTTHEREVFEBOX1GCONGHOMEFRONTTHEREVFEBOX1GCONGHOMEFRONTTHEREVFEBOX1GCONGHOMEFRONTTHEREVFEBOX1GCONGHOMEFRONTTHEREVFEBOX1GCONGHOMEFRONTTHEREVFEBOX1GCONGHOMEFRONTTHEREVFEBOX1Напред

Homefront The Revolution First Edition, за Xbox One

 • Марка: Deep Silver
 • Код: GCONGHOMEFRONTTHEREVFEBOX1
 • Модел: Homefront The Revolution FE
 • Код на производител: PL30423
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  "Страната ни бе покорена. Само ако останем заедно, можем да си я върнем. Техният брой трябва да бъде тяхна слабост, танковете им - техни пробойни. Нападаме, бягаме и пак се връщаме! Ще се учим, ще усъвършенстваме оръжията, броните, уменията ни. И докато в гърдите ни туптят сърца, ще се бием. Колкото повече ги притискаме, толкова повече те ще се озлобяват. Ще ги нападаме, ще ни смазват, ще нападаме отново. Ще ги ударим точно там, където се чустват най - сигурни. Може да сме малко...но не сме сами!"

  Четири години след брутална военна инвазия, Америка е поставена на колене. Филаделфия - родното място на сободата и независимостта, сега се е превърнала в гето, в което обикалят бронирани дронове и патрули, готови да скършат всеки проявил неподчинение. Някога гордите граждани на мира са принудени да лазят ниско, опитвайки се да опазят мечтите си, докато все още дишат.
  Ала точно там, в сърцето на Червената Зона, в изоставените подземия на метрото, по взривените улици, Съпротивата се надига - партизански отряди, готови на всичко, за да освободят Родината. Свободата има своята цена...

  Стани част от Съпротивата. Поведи хората срещу върховната военна сила, окупирала Америка.
  Разгърнат и жив свят, създаден до най - малкия детайл. Ситуацията в града е следствие от твоите решения. Ти избираш кога и къде да нападнеш. Само ти и твоят отряд можете да разпалите искрата на революцията и да победите наложения режим.
  Неприятелите имат предимство - модерни технологии, голяма огнева мощ, тежки брони и подкрепа по въздух. Ще трябва да се научите да правите засади, да нападате и да се изтегляте по най - бързия начин. Съпротивата е малобройна, но това може да се превърне в предимство. Внедряване, предателство, изненадващи атаки - използвайте всяка възможност, за да нанасяте удари.
  Играй с приятели в кооперативния режим, сформирайте собствена съпротива и бъдете истинските герои на Освобождението.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти