Heavy Rain and Beyond Two Souls Collection product
НазадGCONGHEAVYRAINBEYOUNDSOULSPS4GCONGHEAVYRAINBEYOUNDSOULSPS4GCONGHEAVYRAINBEYOUNDSOULSPS4GCONGHEAVYRAINBEYOUNDSOULSPS4GCONGHEAVYRAINBEYOUNDSOULSPS4Напред

Описание

Heavy Rain и Beyond: Two Souls са две отличаващи се заглавия, които дават на играча възможността да избира и сам да определя своята сюжет. Как тези истории е развиват, какви обрати се завързват и какъв ще бъде техния край, зависи само от теб и твоите решения.
Със своя огромен успех на PS3, двете заглавия вече могат да бъдат изпитани в страхотна визия и звук на платформата от ново поколение - PlayStation 4.Heavy Rain ще предложи на играчите революционно кинематографично изживяване, дело на Quantic Dream – студиото, добило популярност с отличения с множество награди Fahrenheit. Играчите ще поемат контрол над различни персонажи, постепенно навлизайки в дълбок и интригуващ сюжет, изпълнен с обрати и морални дилеми. Всеки от героите има различно минало, мотивация и стил на игра, предлагайки разнообразен геймплей и ситуации, в който вашите действия ще определят развоя на историята. Пригответе се за революционен трилър, редефиниращ представите ви за история и визуално.
Beyond: Two Souls е новият проект на създателите на Heavy Rain - Quantic Dream. Уникален интерактивен психологически трилър с пленителна история, създаден с помощта на изцяло нов гейм енджин. Вживей се в ролята на Jodie Holmes - млада жена, притежаваща свръхестествени способности. В Beyond: Two Souls ще можеш да преживееш най-знаковите моменти от живота й и чрез действията си да определиш нейната съдба и развоя на събитията в бъдеще. Quantic отново ще ти представят дълбока и емоционална история, обещаваща да предефинира представите на играчите за приключенския жанр.


Виж още Игри за Конзоли Sony

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Парти игра
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: