Halo 5 Guardians product
НазадGCONGHALO5GUARDIANSXBOXONEGCONGHALO5GUARDIANSXBOXONEGCONGHALO5GUARDIANSXBOXONEGCONGHALO5GUARDIANSXBOXONEGCONGHALO5GUARDIANSXBOXONEGCONGHALO5GUARDIANSXBOXONEGCONGHALO5GUARDIANSXBOXONEGCONGHALO5GUARDIANSXBOXONEНапред

Halo 5 Guardians, за XBOXONE

 • Марка: Microsoft
 • Код: GCONGHALO5GUARDIANSXBOXONE
 • Модел: Halo 5 Guardians
 • Код на производител: pl28543
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Halo 5 Guardians

  Неспираема сила заплашва галактиката, а Master Chief е изчезнал. Епична история и два режима за multiplayer бележат най-голямата еволюция в историята на Halo.

  Нова разтърсваща история – С изчезването на Master Chief, неговата лоялност е подложена на съмнение. Повдигни воала на тайните и изживей всяка минута от най- драматичната Halo история в кооперативен режим до 4 играча, простиращата се в три свята.
  Твоят отбор е твоето оръжие – Дали ще играеш със съотборници, водени от компютъра, или с други 3-ма играчи – решението е изцяло твое.
  Warzone – нов, multiplayer режим, в който можеш да участваш в напрегнати битки с до 24 играчи.
  Arena - Тествай уменията си в схватка 4 срещу 4.
  Нова система за разпределение на заслужените награди – Трупай Requisition Points от всички режими на игра, за да се сдобиеш с нови оръжия, брони, превозни средства и всичко необходимо за абсолютната победа.1
  Нови допълнения за multiplayer режим – на 15 нови карти, и в допълнение – всеки месец след излизането на играта – нови оръжия и брони.


  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти