HP Essentials Kit E5L03AA product
ACCNHPE5L03AA

Раница за лаптоп HP Essentials Kit (E5L03AA), до 16"(40.64 cm), черна

 • Марка: HP
 • Код: ACCNHPE5L03AA
 • Модел: Essentials Kit (E5L03AA)
 • Код на производител: E5L03AA
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  HP Essentials Kit
  E5L03AA

  Общ преглед

  Училище, работа, забавление… винаги трябва да сте готови за динамични преживявания. Раницата HP Essentials осигурява комфорт, място за съхранение и удобство при ползване. С достатъчно пространство и подплатени презрамки, с възможност за побиране на преносим компютър с размери на диагонала до 40,6 см (16 инча), удобен джоб за медийни устройства, за да се наслаждавате на любимата си музика, подплатени регулируеми презрамки за повече удобство, с вътрешни отделения, подходящи за по-малки важни аксесоари, сте готови за всичко.

  Функции

  Съчетание на класика и стил - водоустойчив материал, с акценти от изкуствена кожа, контурни ципове и отделения за важните неща.

  Насладете се на комфорта на уплътнените презрамки и опора за гърба, с надеждна подложка по цялата дължина за защита на преносими компютри с диагонал до 40,6 см (16 инча).

  Слушането на музика в движение е лесно благодарение на отделението за медия с цип, където има достатъчно място за повечето размери телефони и MP3 плейъри - с удобен аудио порт за достъп до слушалки.

  Куфарче: Подходящ за платформи на преносими компютри до 40 см (16 инча); Мишка: Съвместимост с всички платформи на преносими компютри

  Технически характеристики

  Тип:  Раница
  Размер:  16 "
  Цвят:  Черен
  Особеност:  Без особеност
  Съвместимост:  Универсален

  Свързани продукти