Gunnar Phenom - Graphite product
GAAGUNNARPHENOMENONGRAPHITEGAAGUNNARPHENOMENONGRAPHITE

Геймърски очила Gunnar Phenom, стъкла Amber, рамка Graphite

 • Марка: Gunnar
 • Код: GAAGUNNARPHENOMENONGRAPHITE
 • Модел: Phenom - Graphite
 • Код на производител: ST002-C012
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Създадени по стриктни спецификации и полирани чрез високотехнологични технологии , направата на гейминг очилата Gunnar Phenom, може да бъде надмината само от едно нещо... артистичния им стил. Микро-проектираните рамки придават както гъвкавост, така и ненадминато удобство.

  Без значение дали играеш или работиш продължително пред монитор, серията очила на Gunnar ще ти помогне да намалиш умората, подобрявайки контраста, фокуса и комфорта. За запалените играчи oчилата на Gunnar помагат да се намали умората от продължителни гейминг сесии, а оттам и времето за почивка и възстановяване, като в същото време повишават чувствително фокуса, позволявайки по-точно възприятие на образа.

  Gunnar i-AMP технология на стъклата комбинира геометрия, материали и покрития за постигане на оптимален резултат при всички модели на компанията. Резултатът е стъкла, които подобряват фокуса, филтрират определена част от светлината за постигане на по-топли и естествени цветове, предпазват окото от изсушаване и намаляват отраженията и визуалния шум, което допълнително редуцира умората на очите.

  Технически характеристики

  Тип:  Очила геймърски

  Свързани продукти