Gunnar PPK - Snow Onyx product
GAAGUNNARPPKSNOWONYXGAAGUNNARPPKSNOWONYXGAAGUNNARPPKSNOWONYX

Геймърски очила Gunnar PPK, стъкла Amber, рамка Onyx Snow

  • Марка: Gunnar
  • Код: GAAGUNNARPPKSNOWONYXГеймърски очила Gunnar PPK, стъкла Amber, рамка Onyx Snow
  • Модел: PPK - Snow Onyx
  • Няма наличност
  • Безплатна доставка
149.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Gunnar PPK моделът е със среден размер и средни по големина стъкла. Стоманената рамка гарантира издръжливост, а леката извивка осигурява достъчен контакт за стабилност. Въпреки малко по-големия си размер но в същото време позволява използването на хедсет заедно с тях. Рамката на стъклата представлява един цял елемент с елегантен дизайн и минимална дебелина на самата рамка, която буквално изчезва от полезрението.

Без значение дали играеш или работиш продължително пред монитор, серията очила на Gunnar ще ти помогне да намалиш умората, подобрявайки контраста, фокуса и комфорта. За запалените играчи oчилата на Gunnar помагат да се намали умората от продължителни гейминг сесии, а оттам и времето за почивка и възстановяване, като в същото време повишават чувствително фокуса, позволявайки по-точно възприятие на образа.

Gunnar i-AMP технология на стъклата комбинира геометрия, материали и покрития за постигане на оптимален резултат при всички модели на компанията. Резултатът е стъкла, които подобряват фокуса, филтрират определена част от светлината за постигане на по-топли и естествени цветове, предпазват окото от изсушаване и намаляват отраженията и визуалния шум, което допълнително редуцира умората на очите.Виж още Общи гейминг аксесоари Gunnar

Технически характеристики

Тип:  Очила геймърски