Gunnar Cerberus Designed by Razer - Outdoor product
GAAGUNNARCERBERUSRAZEROUTDOORGAAGUNNARCERBERUSRAZEROUTDOORGAAGUNNARCERBERUSRAZEROUTDOOR

Слънчеви очила Gunnar Cerberus Designed by Razer, стъкла Onyx, рамка Gray

 • Марка: Gunnar
 • Код: GAAGUNNARCERBERUSRAZEROUTDOOR
 • Модел: Cerberus Razer - Outdoor
 • Код на производител: RZR-30004
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 12 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  ве от компаниите специализирали се в изработката на гейминг периферия обединяват своите усилия и с гордост представят своя първи съвместен продукт. Razer, световния лидер в изработката на гейминг мишки, клавиатури, слушалки и всякаква специализирана за геймърите периферия и Gunnar, изобретателя и създател на комплютърните и гейминг очила си подават ръка за да създадат ултимативния продукт.

  Gunnar | с дизайна на Razer са очила проектирани, за да намалят напрежението към очите и да подобрят зрителната острота при дългите гейминг сесии. Очилата са екипирани с патентованата технология при стъклата на Gunnar – i-AMP® технология и с рамки с дизайна на Razer и отличителните за марката черен и зелен цвят.

  Елиминирай напрежението към очите - Gunnar | с дизайна на Razer ще ти предоставят амбър стъкла, които фокусират светлината преди тя да е достигнала окото, позволявайки по този начин изображенията да бъдат виждани доста по-контрастно, докато мускулите на окото се лишени от напрежение. В резултат на това са на лице висок контраст, отчетливи текстове и детайлни изображения, които да ти помогнат по-лесно да възприемеш дългите гейминг сесии пред компютъра или мобилното устройство.

  Стъкла със специален филтър, които да редуцират и балансират силната синя светлина с до 65%, правейки гледката по-топла и приятна. Това намаления на суровата високо-енергийна синя светлина помага очите да бъдат защитени и елиминират многократно риска от дългосрочно увреждане на ретината.

  Понижаване на блясъка – стъклата на Gunnar са снабдени с антирефкесно покритие и свойства, които намаляват отраженията и отблясъците. Докато някои други очила имат антирефлексни свойства на предната част на стъклата, Gunnar предлага антирефлексно покритие и от двете страни на стъклото.  Ключови характеристики:

  Проектирани с цел да елиминират напрежението към очите
  Филтър с възможност за редуциране на синята светлина до 65%
  Антирефлексни стъкла, които понижават проблясъците
  Алуминиево-магнезиева рамка
  Скрити панти на рамката, които позволяват очилата да са удобни почти на всяка големина на лицето

  Технически характеристики

  Тип:  Очила слънчеви

  Свързани продукти