Gunnar Cerberus Designed by Razer - Outdoor product
GAAGUNNARCERBERUSRAZEROUTDOORGAAGUNNARCERBERUSRAZEROUTDOORGAAGUNNARCERBERUSRAZEROUTDOOR

Слънчеви очила Gunnar Cerberus Designed by Razer, стъкла Onyx, рамка Gray

  • Марка: Gunnar
  • Код: GAAGUNNARCERBERUSRAZEROUTDOORСлънчеви очила Gunnar Cerberus Designed by Razer, стъкла Onyx, рамка Gray
  • Модел: Cerberus Razer - Outdoor
  • Код на производител: RZR-30004
  • Гаранция: 12 месеца
  • Няма наличност
  • Безплатна доставка
179.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

ве от компаниите специализирали се в изработката на гейминг периферия обединяват своите усилия и с гордост представят своя първи съвместен продукт. Razer, световния лидер в изработката на гейминг мишки, клавиатури, слушалки и всякаква специализирана за геймърите периферия и Gunnar, изобретателя и създател на комплютърните и гейминг очила си подават ръка за да създадат ултимативния продукт.

Gunnar | с дизайна на Razer са очила проектирани, за да намалят напрежението към очите и да подобрят зрителната острота при дългите гейминг сесии. Очилата са екипирани с патентованата технология при стъклата на Gunnar – i-AMP® технология и с рамки с дизайна на Razer и отличителните за марката черен и зелен цвят.

Елиминирай напрежението към очите - Gunnar | с дизайна на Razer ще ти предоставят амбър стъкла, които фокусират светлината преди тя да е достигнала окото, позволявайки по този начин изображенията да бъдат виждани доста по-контрастно, докато мускулите на окото се лишени от напрежение. В резултат на това са на лице висок контраст, отчетливи текстове и детайлни изображения, които да ти помогнат по-лесно да възприемеш дългите гейминг сесии пред компютъра или мобилното устройство.

Стъкла със специален филтър, които да редуцират и балансират силната синя светлина с до 65%, правейки гледката по-топла и приятна. Това намаления на суровата високо-енергийна синя светлина помага очите да бъдат защитени и елиминират многократно риска от дългосрочно увреждане на ретината.

Понижаване на блясъка – стъклата на Gunnar са снабдени с антирефкесно покритие и свойства, които намаляват отраженията и отблясъците. Докато някои други очила имат антирефлексни свойства на предната част на стъклата, Gunnar предлага антирефлексно покритие и от двете страни на стъклото.Ключови характеристики:

Проектирани с цел да елиминират напрежението към очите
Филтър с възможност за редуциране на синята светлина до 65%
Антирефлексни стъкла, които понижават проблясъците
Алуминиево-магнезиева рамка
Скрити панти на рамката, които позволяват очилата да са удобни почти на всяка големина на лицето


Виж още Общи гейминг аксесоари Gunnar

Технически характеристики

Тип:  Очила слънчеви

Вземи на изплащане