Guitar Hero Live  product
НазадGCONGGUITARHEROLIVEWIIUGCONGGUITARHEROLIVEWIIUGCONGGUITARHEROLIVEWIIUGCONGGUITARHEROLIVEWIIUGCONGGUITARHEROLIVEWIIUGCONGGUITARHEROLIVEWIIUGCONGGUITARHEROLIVEWIIUНапред

Guitar Hero Live, за Wii U

  • Безплатна доставка
189.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Ти си рок звездата!

Guitar Hero, поп културния феномен, който представи съвсем нов начин за интеракция с твоята любима музика се завръща с Guitar Hero Live, включваща иновации, които са в състояние отново да запалят твоята мечта да се превърнеш в рок звезда.

Разработвана от FreeStyleGames, студиото седящо зад DJ Hero и DJ Hero 2, Guitar Hero Live ще ти представи два нови начина за игра, включително поглед от първо лице, който да те накара да повярваш, че се намираш на сцената и си самата звезда на вечерта. Несравним скок към реализма, Guitar Hero Live е едно изживяване, което поднася пълния емоционален заряд да си на сцената, заедно с цяла група от реални изпълнители, пред съвсем внушителна публика, която реагира в реално време на това колко добре или зле свириш.

Guitar Hero Live включва и GHTV, революционен нов начин, с който да играеш Guitar Hero. Двадесет и четири часовата видео-музикална мрежа позволява на феновете по всяко време да свирят заедно с непрестанно обновявана колекция от видео клипове, от най-новоизлезлите парчета до любимите им хитове. GHTV също така позволява на играчите да се съревновават със своите приятели, както и с други „рок звезди“ по цялата планета в жестока битка за най-високия резултат на дадена песен.

Към всички нововъведения, Guitar Hero Live добавя и премиерата на съвсем нова китара снабдена с две колони с по три бутона, които се чувстват още по-добре и естествено, доставяйки по-голямо удоволствие на играчите.

Тези прости иновации улесняват начинаещите да се включат в играта, без да пречат на напредналите играчи да се насладят на своите изградени умения от старите части на Guitar Hero.Лесно за играене, трудно за овладяване.

Съвсем новата китара за Guitar Hero Live е с обновен дизайн, пригоден за най-удобния геймплей и подходящ за всички нива на трудност. Новата контролна схема разположена на рифа на китарата, позволява по-лесно управление само с три бутона или по-предизвикателно, използвайки всичките шест – правейки играта лесна за начинаещи и трудна за напреднали.


Новият контролер за Guitar Hero Live е:

По-истински от всякога – Китарата е със специален дизайн, които да пасва на реализма на Guitar Hero Live
Със съвсем нова контролна схема – Новото 2x3 разположение на бутоните създава усещането за реално сменяне на струни и подсигурява реализъм както никога досега
Снабден с класически strumbar – Защо да променяш нещо, което функционира перфектно? Strumbar-а, който познаваш и харесваш отново е тук с цялото си великолепие.
С “Hero” сили от следващо поколение – Използвай сензора на китарата или новия “Hero Power” бутон за да активираш една от многото нови “Hero” сили.
С Опцията за директен достъп до GHTV – GHTV бутонът ти позволява мигновено да влезеш в GHTV без значение къде се намираш в играта.
Комплектът Guitar Hero Live включва:

Guitar Hero Live игра
Guitar Hero Live китара
Батерии
Връзка за китара


Game Trailer


Виж още Игри за Конзоли Activision

Технически характеристики

Конзола:  WII U
Жанр:  Симулатор
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+

Вземи на изплащане