Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City product
GMGTAEPISODESFROMLIBERTYCITYPCGMGTAEPISODESFROMLIBERTYCITYPCGMGTAEPISODESFROMLIBERTYCITYPCGMGTAEPISODESFROMLIBERTYCITYPC

Игра Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, за PC

 • Марка: Rockstar Games
 • Код: GMGTAEPISODESFROMLIBERTYCITYPC
 • Модел: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
 • Код на производител: PL12947
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

  Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City съдържа игрите The Lost and Damned и The Ballad of Gay Tony и не изисква наличието на копие от оригиналната Grand Theft Auto IV.

  The Lost and Damned
  Джони е бивш член на прословутата мото банда The Lost. Той е създал бизнес възможности за The Lost в Либърти Сити, но лоялността му е била към нашивката, която носи на гърба си и към президента на клуба Били Грей. Когато Били се завръща от рехабилитационна клиника обаче, адът се отприщва под формата на кръвопролития и разврат, а Джони се оказва в средата на яростна война за територия със съпернически банди, които искат да контролират разкъсвания от насилие и корупция град. Може ли братството да оцелее?

  The Ballad of Gay Tony
  The Ballad of Gay Tony инжектира Либърти Сити със свръхдоза оръжия, блясък и мръсотия. Като Луис Лопес гангстер на половин работен ден и постоянен помощник на легендарния импресарио на нощни клубове Тони Принс (познат и като "Веселият Тони”), вие се борите с лоялността си към семейството и приятелите и с несигурността кой е истински и кой лъжлив в свят, в който всеки може да бъде купен.
  Разработена от създателите на поредицата Rockstar North и развиваща се в Либърти Сити, Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony завършва епичната история и геймплей сюжет, който се пресича с историите в Grand Theft Auto IV и Grand Theft Auto: The Lost and Damned. Нови мисии, оръжия, автомобили, обновен саундтрак и мултиплейър съдържание, което показва живота в центъра на града, от другата страна на кадифената завеса, където всички са достъпни и си имат цена.

  Минимални Системни Изисквания:

  CPU: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz, AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
  CPU Speed: 1.8 GHz
  RAM: 1 GB for Windows XP / 1.5 GB for Windows Vista)
  OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 / Windows 7
  Video Card: 256MB NVIDIA 7900+ / 256MB ATI X1900+
  Sound Card: Yes
  Free Disk Space: 16 GB

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти