Grand Kingdom: Launch Edition product
НазадGCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4Напред

Grand Kingdom: Launch Edition, за PS4

 • Марка: NIS Europe
 • Код: GCONGGRANDKINGDOMLEPS4
 • Модел: Grand Kingdom: Launch Edition
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Launch изданието на Grand Kingdom идва със следното съдържание:

  Играта Grand Kingdom
  Книжка с артове в меки корици и 32 страници
  Саундтрак на заглавието
  Колекционерска кутия

  Като лидера на взвод от наемници, ти ще трябва да сглобиш своята група, която да поведеш през континент изпълнен с битки и да изпълниш своите задачи към всяка една нация. В допълнение ще може да се впуснеш в специални договори с една от четирите Велики Нации съставени от други играчи онлайн и да участваш в война с тези които те предизвикат, определяйки бъдещето на Resonail.
  Епична история - Разкрий мистерията зад падението на империята на Uldein, като станеш свидетел над събитията причинили я и разбереш повече за наемниците, изследвайки всяка една от четирите фракции. Приготви се за сюжет с над 40 часа игрово време в тази невероятно приятна ролева стратегия.
  Задълбочен тактически геймплей - Създай най-великия наемник и избери един от 12-те уникални класа. Предвождай битката и бъди готов за елегантен микс геймплей елементи и контроли.
  Онлайн свързаност - Вземи участие във войната на хиляди играчи онлайн, докато участваш в битки за определяне на това, коя фракция ще поеме контрола и съдбата на Resonail.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти