Grand Kingdom: Launch Edition product
НазадGCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4GCONGGRANDKINGDOMLEPS4Напред

Grand Kingdom: Launch Edition, за PS4

  • Марка: NIS Europe
  • Код: GCONGGRANDKINGDOMLEPS4Grand Kingdom: Launch Edition, за PS4
  • Модел: Grand Kingdom: Launch Edition
  • Няма наличност
  • Безплатна доставка
127.72 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Launch изданието на Grand Kingdom идва със следното съдържание:

Играта Grand Kingdom
Книжка с артове в меки корици и 32 страници
Саундтрак на заглавието
Колекционерска кутия

Като лидера на взвод от наемници, ти ще трябва да сглобиш своята група, която да поведеш през континент изпълнен с битки и да изпълниш своите задачи към всяка една нация. В допълнение ще може да се впуснеш в специални договори с една от четирите Велики Нации съставени от други играчи онлайн и да участваш в война с тези които те предизвикат, определяйки бъдещето на Resonail.
Епична история - Разкрий мистерията зад падението на империята на Uldein, като станеш свидетел над събитията причинили я и разбереш повече за наемниците, изследвайки всяка една от четирите фракции. Приготви се за сюжет с над 40 часа игрово време в тази невероятно приятна ролева стратегия.
Задълбочен тактически геймплей - Създай най-великия наемник и избери един от 12-те уникални класа. Предвождай битката и бъди готов за елегантен микс геймплей елементи и контроли.
Онлайн свързаност - Вземи участие във войната на хиляди играчи онлайн, докато участваш в битки за определяне на това, коя фракция ще поеме контрола и съдбата на Resonail.


Виж още Игри за Конзоли NIS Europe

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  RPG
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+